Pető Gyula - Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig

Raktáron
Raktárkészlet:
3 db
Pető Gyula - Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig
állapot
ÚJ
ISBN
9789631665215
6 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 70 Ft
Részletek

Az Ételkészítési ismeretek könyvből már több generáció szakácstanulói sajátították el a szakma alapjait és mesterfogásait. A megújult külsővel és színes tartalommal megjelenő könyv tartalmazza a klasszikus alapismereteket és a 21. század legújabb gasztronómiai irányzatait is. A Pető Gyula Venesz-díjas mesterszakács által összeállított könyv az alapoktól a mesterszintig mutatja meg a leendő séfeknek az ételkészítés világát.

Adatok
szerző
Pető Gyula
cím
Ételkészítési ismeretek - Az alapoktól a mesterszintig
kiadó
Műszaki Könyvkiadó
kiadási év
2018
oldalszám
988
kötés
kemény kötés
raktári szám
MK-5813
Cikkszám
9789631665215
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!