Philip Carter, Ken Russell - Agytorna - Harmonizáld agyféltekéidet, teszteld és élesítsd elmédet!

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
4 db
Philip Carter, Ken Russell - Agytorna - Harmonizáld agyféltekéidet, teszteld és élesítsd elmédet!
4 400 Ft
3 740 Ft
Kezdete: 2020.07.29   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 75 Ft
Részletek

A szavak mestereként ismernek, vagy inkább fejszámoló művész vagy? Fedezd fel a gyakorlatok segítségével, miben vagy tehetséges, és mit szükséges még gyakorolnod. Tudd meg, mi történik az agyadban, amikor új dolgokat tanulsz, és miként tudod megőrizni elméd frissességét egész életed során.

Amikor kezembe vettem Philip Carter és Ken Russell könyvét, vegyes érzéseim voltak. A szerzők több könyvet is írtak már, amelyben minden lehetőségünk megvan az agyunk tesztelésére, de ennek eredménye sok esetben csak a barátaink körében lehet dicsekvés tárgya. "Nézd csak, milyen magas az IQ-m!" Ez pont annyit jelent, mintha azt mondanám, 95 kilogramm a testem izomtömege! Rendben, de hatékonyan, örömmel és mások javára tudod használni?
E könyv jelentősen túlmutat ezeken a kereteken! Megadja a tiszteletet egy olyan szervünknek, amelyet sok esetben mostohagyerekként kezelünk, mégis komoly elvárásokat támasztunk vele szemben. Ahogyan a testünket edzük valamely cél elérése érdekében, az agyunknak is szüksége van a törődésre. Ne vegyük adottnak a jelenlegi teljesítményét, és ne is törődjünk bele a pillanatnyi lehetőségeibe, hiszen ahogyan gondozunk egy növényt vagy nevelünk egy gyermeket, és látjuk a fejlődését nap mint nap, úgy tehetünk a saját agyunkért is. "Viseld jól gondját magadnak, és boldog leszel!"
A gondoskodás mikéntjére remek válaszokat ad ez a könyv. Miközben egyre jobban belemerülünk a tesztekbe és a gyakorlatokba, az az érzésünk támad, hogy jó kezekben vagyunk. Olyan mester kezei között, aki szakértelemmel és jószándékkal van felruházva, mindig tudja, hogy mit és hogyan kell tenni azért, hogy agyunk tökéletes egészségben működjön. A mester mi magunk vagyunk. Ehhez ad útmutatót ez a könyv.

Lantos Mihály
tanulásmódszertan-oktató

Adatok
szerző
Philip Carter, Ken Russell
cím
Agytorna
alcím
Harmonizáld agyféltekéidet, teszteld és élesítsd elmédet!
kiadó
Bioenergetic
kiadási év
2020
állapot
ÚJ
oldalszám
160
kötés
puha kötés
ISBN
9789632914077
Cikkszám
657386
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!