Philippa Gregory - A folyók asszonya

Nincs raktáron
Philippa Gregory - A folyók asszonya
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
978-963-310-234-3
1 780 Ft
A vásárlás után járó pontok: 18 Ft
Részletek

Egy szenvedéllyel és legendákkal átszőtt történet Bedford hercegnéjéről, aki még az árulástól sem riadt vissza, hogy a Rózsák háborújában megnyerje a saját csatáját.
Miután Bedford hercege, Franciaország angol régense, John Lancaster feleségül veszi Jacquettát, bevezeti őt a tudomány és az alkímia rejtelmes világába. A népes udvarban az ifjú asszonynak csupán egyetlen barátja akad: a herceg pajzshordozója, Richard Woodville, aki akkor is a támasza lesz, mikor a hercegné váratlanul megözvegyül. Egymásba szeretnek, majd titokban összeházasodnak és VI. Henrik király udvarába költöznek, ahol az új királyné bizalmas barátnőjévé fogadja Jacquettát.
Woodville-ék hamarosan a Lancaster-udvar életének központi szereplőivé válnak, bár Jacquetta közben érzi: Anglia népe elégedetlen, és riválisaik, a Yorkok egyre komolyabb fenyegetést jelentenek a királyi család számára. Miközben az asszony elszántan harcol a király és a királyné oldalán, ráébred, hogy lányára, Elizabethre ragyogó jövő várhat: egy váratlan fordulat következtében lehetősége nyílik megszerezni számára Anglia trónját és York fehér rózsáját...

Adatok
szerző
Philippa Gregory
cím
A folyók asszonya
kiadó
Libri kiadó
kiadási év
2013
oldalszám
567
kötés
puha kötés
sorozatcím
Rokonok háborúja
Cikkszám
930622
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!