Pio atya gondolatai - Bölcsességek az év minden napjára

-10%
Nincs raktáron
Pio atya gondolatai - Bölcsességek az év minden napjára
2 690 Ft
2 420 Ft
Kezdete: 2020.12.19   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 48 Ft
Részletek

"Áldott legyen az Isten, aki oly csodálatosan tudja éle­tünkben váltogatni az örömök és könnyek sorát, hogy ezáltal a lelkünket ismeretlen utakon a tökéletesség el­érésére vezeti."

"Istent a könyvekben keressük, de az imában találunk rá: napjainkban sokan azért nem hisznek többé, mert nem imádkoznak."
"Minél több szeretetet adsz, annál többet kapsz. A sze­retet mindent elfelejt, mindent megbocsát, és fenntartás nélkül ad mindent."
Francesco Forgione, azaz Pietrelcinai Szent Pio atya stigmatizált szent volt, Krisztus sebeit viselte a testén. Emellett még számos további csodálatos jelenség is fűződik a személyéhez. Többek között azt tartották róla, hogy tud egyszerre két helyen is jelen lenni, rendelkezik a lélekbelátás képességével és a gyógyítás adományának is birtokában van. Élete szüntelen szenvedés és szolgálat volt, halála után pedig II. János Pál pápa avatta szentté, úgy jellemezve őt, mint aki arra hivatott, hogy "egészen különleges módon legyen a megváltás művének munkatársa".
Egyénisége mindenkire hatással volt, aki csak ismerte, s fennmaradt szavai úgyszintén inspirálóan hatnak ma is. Ezekből válogat kötetünk oly módon, hogy az év minden napjára jusson egy-egy elgondolkodtató idézet, nemcsak a hívőknek, de mindazok számára is, akik rohanó világunkban egy kis megállásra, elmélkedésre vagy éppen lelki megerősítésre vágynak.

Adatok
szerző
Pio atya
cím
Pio atya gondolatai
alcím
Bölcsességek az év minden napjára
kiadó
Lazi Kiadó
kiadási év
2020
állapot
ÚJ
oldalszám
179
kötés
kemény kötés
ISBN
9789632674506
Cikkszám
789127
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!