Purisaca Golenya Ágnes - A kék vér gyermekei I-II. (Új kiadás)

Raktáron
Raktárkészlet:
164 db
Purisaca Golenya Ágnes - A kék vér gyermekei I-II. (Új kiadás)
állapot
ÚJ
ISBN
9786158177160
Szerző további művei
RRP: 7 500 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 6 375 Ft
A vásárlás után járó pontok: 64 Ft
Részletek

A KÉK VÉR GYERMEKEI a Szíriusz-rendszer családjához tartozó földi emberek. A kékség egy magas szintű tudatállapot, rezgésminőség. Tobozmirigyünk kalcitkristályai kék színű fotonokat bocsátanak ki, ha a harmadik szemünk aktív. A kék a hangrezgések világában már a szférák zenéje, hisz az Eget a Földdel a kékség köti össze. Az ataiszi Kékleny-hegység a Kék Lények szent helye. A kobalt ősi magyar nevén kékleny, kristályszerkezete abban különleges, hogy a legkisebb energiaráfordítással a legstabilabb kötést adja. Az ember élő kristály, hisz energiamezőnk egy kozmikus háló kristálymintázatát formálja, egyéni minőségünk, tudatszintünk szerint.
Ezt az erőt, ezt a kék tudati- és létminőséget őrzik számunkra a kékség papjai, a mágusok, a Mag-ősök, akik ősi idők óta sokféle névvel, de azonos kék szíriuszi tudattal érkeztek közénk, hogy a szellemi szomjazóknak inni adjanak a tiszta forrásból.
Az első kötetben a hasítatlan EGY emberré válásának, a téridőben való alászállásának, a tagadás által nemekre és nemzetekre hasadásának tanulási célját és a visszaalakulás útját ismerhetjük meg e kékség papjainak ősi tudásával.
A második kötet központi tanítása a Szíriusz-rendszerről és az onnan a Földre került DNS-ünkről olyan új információkat tartalmaz, amik eddig nem lehettek nyilvánosak. Most van itt az idő, illetve az időrés, az idővákuum, amikor több rendszer, ciklus „összeér” és egy nagy „váltóállításra”, új kozmikus kapcsolódások kialakítására van lehetőségünk.
Ez az igazán földönkívüli tudás egy alapjaiban új rendszer az emberiségnek, amit lehetetlen befogadni annak, aki nem áll készen egy merőben új, kozmikus létezésre, mely egy elmén túli állapot-rendszer.

Adatok
szerző
Purisaca Golenya Ágnes
cím
A kék vér gyermekei I-II
alcím
I. Imhotep, a kékség papja / II. - Az Isis-kód
kiadó
Magánkiadás
kiadási év
2021
oldalszám
324 + 367
kötés
puha kötés
kiegészítő információk
Golenya Ágnes nyomtatott könyv
Cikkszám
9786158177160
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!