Rebecca Campbell - Lelked ragyogása

Raktáron
Raktárkészlet:
5 db
Rebecca Campbell - Lelked ragyogása
állapot
ÚJ
ISBN
9786156455390
RRP: 5 790 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 4 920 Ft
A vásárlás után járó pontok: 49 Ft
Részletek

Kövesd a benned rejlő fényt és ragyogd be az egész világot!

A Lelked ragyogása egy útmutató azoknak a nőknek, akik valódi fényként akarnak ragyogni a világban. Ahhoz, hogy igazán boldogulni tudj ebben az új korszakban, minden cselekedetnek valódi énedet kell tükröznie. A Lelked ragyogása megmutatja neked, hogyan találhatod meg saját küldetésed, hogy aztán beragyoghasd akár az egész világot.

Földanya tudatosságra akar ébreszteni minket, mert csak így maradhatunk életben ezen a csodálatos bolygón, amit az otthonunknak nevezünk. El kell mozdulnunk az agressziótól az együttérzésig, a félelemtől a szeretetig, a háborútól a békéig és a tudatlanságtól a tudatosságig. A lelked mindig arra szólít téged, hogy indulj el a teljesség, az áramlat, az álmaid és a küldetésed felé. De ehhez jelen kell lenned.

MINDANNYIUNKBAN OTT A FÉNY, AMELY CSAK ARRA VÁR, HOGY HAZAVEZESSEN.

Ebben a könyvben Rebecca bemutatja saját spirituális utazását, hasznos eszközökkel lát el, amelyek segítségével újra eljuthatsz önmagadhoz, és közben az univerzum üzeneteit is megosztja veled. Amint újra felfedezed azt, amit a lelked mélyén már régen tudtál, valami egészen egyedit adsz majd a világnak!

„Imádom Rebecca Campbellt és az új könyvét. Könnyen önmagadra ismerhetsz benne, mert eredeti, a lélekre fókuszál és erőt ad. Kötelező olvasmány a spiritualitás rajongói számára, akik szeretnének egy csodálatos életet teremteni maguknak.”

Gabrielle Bernstein

A Lelked ragyogása hasznos gyakorlatokat, motivációs idézeteket és mélyreható bölcsességet kínál. Valódi, lélekközpontú erőt ad ahhoz, hogy saját lelked hívó szavát meghalld.

 

Adatok
szerző
Rebecca Campbell
cím
Lelked ragyogása
alcím
Kövesd a benned rejlő fényt és ragyogd be a világot!
kiadó
Good Life Books
kiadási év
2022
oldalszám
291
kötés
füles, kartonált
Cikkszám
9786156455390
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!