Hanne Marquardt - Reflexzónamasszázs lábon - Ajándék poszterrel!

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
3 db
Hanne Marquardt - Reflexzónamasszázs lábon - Ajándék poszterrel!
2 600 Ft
2 210 Ft
Kezdete: 2017.10.29   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 44 Ft
Részletek
A láb reflexzónáinak masszírozása ma már a legismertebb kiegészítő gyógymódok közé tartozik. Kitűnő eredmények érhetők el vele a mozgásszervi betegségek, a gerincoszlop- és porckorong-károsodások, a légző- és húgyivarszervi elváltozások, a gyermekkori fejlődési zavarok kezelésében. Ennek köszönhetően a módszer mára az orvostudomány és a tapasztalaton alapuló gyógyászat követőinek elismerését is kivívta.

Lábunk nemcsak terápiás szempontból, hanem mindennapi életünkben is a „tartópillér” szerepét tölti be. Ez a kezelési mód napjainkban, amikor sokan hamar „elveszítik a talajt a lábuk alól”, különösen időszerű. Gépesített világunkban az érintés elemi igény, amely nemcsak a testünkre, hanem a lelkünkre is hatással van. Egy kezelés során egy „fogyatékos” gyermek, akiről azt hittem, hogy semmit sem ért az egész terápiából, azt mondta: „Tudom, mit csinálsz. A gyökereimet gondozod.”

Hanne Marquardt könyve az egyik legsikeresebb alapmű, mely szakmailag és megjelenésében is megfelel a legmagasabb igényeknek. A színes ábrákkal és érthető magyarázatokkal kiegészített szakkönyv több, mint 80 reflexológiai pontot tartalmaz. Betegségenként részletes, érthető kezelési útmutatást ad. A leírtakat alkalmazva a képzett reflexológusok, és a laikus öngyógyítók is komoly sikereket érhetnek el a testi és lelki egészség helyreállításában.
A magyar kiadáshoz a láb reflexzónáit ábrázoló, színes posztert adunk ajándékba!
Adatok
szerző
Hanne Marquardt
cím
Reflexzónamasszázs lábon
alcím
Ajándék poszterrel!
kiadó
Bioenergetic
kiadási év
2013
állapot
ÚJ
oldalszám
216
kötés
puha kötés
ISBN
9789632911908
Cikkszám
414774
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!