Rhonda Byrne - A Titok, ami megváltoztatta az életem - Hétköznapi emberek sikertörténetei

-15%
ÚJDONSÁG
Raktáron
Raktárkészlet:
8 db
Rhonda Byrne - A Titok, ami megváltoztatta az életem - Hétköznapi emberek sikertörténetei
állapot
ÚJ
ISBN
9789635295593
5 490 Ft
4 666 Ft
Kezdete: 2021.04.27   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 47 Ft

 

Részletek

Az elmúlt évtizedben Rhonda Byrne A Titok című bestsellere igazi jelenségként változtatta meg a világot, és tagadhatatlanul rendkívül nagy hatást fejtett ki olvasók millióira az egész világon.


Most, első alkalommal Rhonda Byrne egy válogatást állított össze azokból a legfelemelőbb és legmegindítóbb igaz történetekből, melyek mind a Titok erejét bizonyítják, és amelyek olyan emberek átváltozását mutatják be, amilyen te is vagy. A Titok, ami megváltoztatta az életem azokról a hétköznapi emberekről szól, akiknek a Titok tanításait alkalmazva sikerült tökéletesen megváltoztatniuk a pénzhez, az egészségükhöz, a kapcsolataikhoz, a szeretethez, a családjukhoz és a karrierjükhöz fűződő viszonyukat. A könyv segítségével te is megtudhatod, hogyan változtathatod meg az egész életedet a világegyetem fantasztikus erejével.Egy évtizede Rhonda Byrne bestsellere, A Titok rengeteg olvasót ösztönzött már arra, hogy megosszák történetüket, és elmeséljék, hogyan változott meg csodálatos módon az életük. A Titok, ami megváltoztatta az életem egy tekintélyes válogatás a legszívmelengetőbb és legfelemelőbb történetekből. Mindegyik történet hitelesen mutatja be azt az utat, amelyik az élet minden területén sikerhez vezet: a pénzügyek, az egészség, a kapcsolatok, a szerelem, a család és a karrier területén egyaránt. A Titok, ami megváltoztatta az életem szereplőinek történetei bizonyítják, hogy bárki megvalósíthatja az álmait.


RHONDA BYRNE A Titok című film megálmodója és megalkotója. A dokumentumfilm 2006-ban tornádóként söpört végig a világon, milliók életét megváltoztatva és egy globális mozgalmat elindítva. Ugyanebben az évben jelent meg Rhonda könyve, A Titok. A könyvet több mint ötven nyelvre lefordították, és az évszázad leghosszabb ideig számon tartott bestsellere lett. Rhonda ezenkívül még három bestsellert írt: Az Erőt 2010-ben, A Varázslatot 2012-ben és A Hőst 2013-ban.

Adatok
szerző
Rhonda Byrne
cím
A Titok, ami megváltoztatta az életem
alcím
Hétköznapi emberek sikertörténetei
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2016
oldalszám
271
kötés
kemény kötés
Cikkszám
778021
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!