Robin Maxwell - A fattyú

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Robin Maxwell - A fattyú
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
963-845-366-4
1 840 Ft
A vásárlás után járó pontok: 18 Ft
Részletek

1588-ban vagyunk. A spanyol Armada megtámadni készül Angliát, a nemrégiben megkoronázott Erzsébet királynő maga mellé veszi kegyencét, Robert Dudleyt, gyerekkori szerelmét, akitől gyermeke fogan. A trónörökös, Arthur Dudley, egy viharos éjszakán, titkokban jön a világra, majd egy vadászmajorban nevelkedik, anélkül, hogy sejtelme lenne arról, kicsoda is ő valójában. Nevelőapja csak halálos ágyánál árulja el igazi származását.
Arthur Dudley harcol a holland-spanyol háborúban, megismeri az igaz szerelem boldogságát és szenvedéseit, a halálát várja a spanyol inkvizíció börtönében, míg végül sikerül megmenekülnie és eljutnia gyerekkori példaképéhez, Robin Dudleyhoz és imádott királynőjéhez, I. Erzsébethez, akiknek be kell bizonyítania, hogy a vér szerinti fiuk.
A történészeket régóta foglalkoztatja az a kérdés, hogy vajon I. Erzsébet és Robert Dudley hosszú éveken át tartó szerelmi kapcsolatából született-e gyermek. Bizonyos források emlegetnek egy Arthur Dudley nevű fiatalembert, aki csak felnőtt korában bukkant fel az angol királyi udvarban.
Robin Maxwell Kaliforniában él, és már több mint tíz éve tanulmányozza az erzsébetkori Angliát. Ebben a témában több könyve is megjelent az Egyesült Államokban.

Adatok
szerző
Robin Maxwell
cím
A fattyú
alcím
I. Erzsébet angol királynő törvénytelen fiának története
kiadó
Tericum Kiadó
kiadási év
2003
oldalszám
551
kötés
kemény kötés védőborítóval
Cikkszám
656875
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!