Sebastián Blaksley - Csak a szeretetet válaszd - A szentség visszhangjai

Raktáron
Raktárkészlet:
9 db
Sebastián Blaksley - Csak a szeretetet válaszd - A szentség visszhangjai
állapot
ÚJ
ISBN
9789632915869
RRP: 2 990 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 2 540 Ft
A vásárlás után járó pontok: 25 Ft
Részletek

Sebastián Blaksley angyalok sugallatát és jelenéseit írta meg 144 látogatásból álló sorozatban, amelyet Rafael és Gabriel arkangyal irányított. Az angyalok arra kérték, írja le a tőlük, valamint Jézustól és Szűz Máriától származó üzeneteket.
Így született a Csak a szeretetet válaszd című, hét könyvből álló sorozat, melynek első kötetét már magyar nyelven is olvashatjuk. Akárcsak egy valaha szeretett, de elfeledett dallam meghallgatásakor, újraéled a kapcsolat az igazi énünkkel, amely közvetlen, személyes és magával ragadóan csodálatos. A Csak a szeretetet válaszd, tudatos visszatérést kínál a mindenekelőtti Első Szeretethez.

A SZENTSÉG VISSZHANGJAI
A Csak a szeretetet válaszd sorozat első könyve olyan, akár a szentségvisszhangja a szívben, amely az isteni ölelésbe hív bennünket. A lélek felismeri a szeretet hangját, amely arra indítja, hogy visszatérjen az Istennel való közvetlen kapcsolat útjára. Semmi sem állíthatja meg a szerető szívet abban, hogy elérje az Istennel való egységet, ha meghallja az isteni szeretet hívását.

Adatok
szerző
Sebastián Blaksley
cím
Csak a szeretetet válaszd
alcím
A szentség visszhangjai
kiadó
Bioenergetic
kiadási év
2022
oldalszám
200
kötés
puha kötés
Cikkszám
9789632915869
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!