Shannon Kaiser - Visszatérés önmagadhoz

Raktáron
Raktárkészlet:
9 db
Shannon Kaiser - Visszatérés önmagadhoz
állapot
ÚJ
ISBN
9789635073238
RRP: 5 490 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 4 392 Ft
A vásárlás után járó pontok: 44 Ft
Részletek

Emelkedj felül a félelmeken és aggodalmakon, fejleszd az intuíciódat és hangolódj rá a benned rejlő fényre és szeretetre!

Képzeld el, hogy olyan erős a belső hited és bizalmad, hogy mindig száz százalékig összhangban vagy valódi önmagaddal, és minden döntésedet magabiztosan hozod meg. Nem aggódsz, nem kételkedsz magadban, nem ítélkezel, nem félsz, és nem vagy bizonytalan. Fantasztikus cél, de vajon lehetséges? Egy olyan ember, akit évekkel ezelőtt klinikai depresszióval és szorongással diagnosztizáltak, már csak tudja. Shannon Kaiser saját spirituális utazása során gyógyította meg magát hite és intuíciója felébresztésével. Azóta sok hozzá hasonló embernek is segített.

„Ha merítesz legmélyebb tudásodból – mondja –, az egész világegyetem határtalan bölcsességével is összekapcsolódsz, amiben szabadság és rendíthetetlen béke uralkodik.”

A visszatérés önmagadhoz egy intenzív folyamat, ami segít újra kapcsolatba lépned igazi természeteddel. Legújabb könyvében, Shannon elismert életvezetési tanácsadóként és látnokként osztja meg velünk 11 spirituális leckéjét, hogy rátaláljunk a megingathatatlan belső békére. A könyvben található hatékony stratégiák, életigazságok, mantrák és imák segítenek személyes átalakulásod során, felébresztik belső bölcsességedet, és finoman emlékeztetnek arra, hogy mindent elérhetsz, ha aktiválod a benned rejlő szeretetet, és nem a külvilágban uralkodó félelemre támaszkodsz.

A 11 belső békéhez vezető spirituális lecke segít, hogy:

  • Fellebbentsd az illúzió fátylát, meglásd mindenben a mélyen rejlő igazságot, és felfedezd ittléted valódi okát
  • Ráhangolódj a változásra és tárt karokkal fogadd a megújulást
  • Megerősítsd a lelkeddel és a Forrással szőtt kapcsolatodat megérzéseid fejlesztésével

„Minden pillanatban kétféle dolog közül választhatunk: vagy hagyjuk, hogy inspiráljon és befolyásoljon a belső bölcsességünk és igazi természetünk, vagy hagyjuk, hogy eluralkodjon rajtunk a félelem és az aggodalom. Én az igazságot és a bölcsességet választottam. Csatlakozz hozzám.

„Benned is ott rejlik az erő, hogy megőrizd a fényt, és eggyé válj a békével. Nem számít, min mész keresztül, a béke legyen a legfontosabb dolog az életedben.”

Adatok
szerző
Shannon Kaiser
cím
Visszatérés önmagadhoz
alcím
11 spirituális lecke a rendíthetetlen belső békéért
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2022
oldalszám
247
kötés
puha kötés
Cikkszám
9789635073238
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!