Spirituális lények vagyunk DVD

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Spirituális lények vagyunk DVD
990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 10 Ft
Gunagriha
Spirituális lények vagyunk DVD
Madal Bal, 2012
118 perc

Részletek
A filmben Gunagriha Fülöp Sándor megható őszinteséggel beszél az elmúlt 25 évben általa átélt spirituális tapasztalatokról, sokszor hihetetlen élményekről.
"Gunagriha" egy spirituális név, melyet Fülöp Sándor Sri Chinmoytól, spirituális tanítójától kapott. A név a lélekminőségét, illetve lelkének tulajdonságát, feladatát tükrözi.
Mint több könyv szerzője és előadó nemzetközi szinten is ismertséget és elismerést szerzett. Ma Európa néhány országában a belső keresés egyik szakértőjének számít, és mindenek előtt a rendkívüli hitelessége miatt értékelik. Gunagriha a gyakorlat embere, nem különböző tanokról, hanem alapvetően csak arról beszélt, amit maga megtapasztalt, ami maga felismert.
Saját szavaival: "Évek és évtizedek teltek el, amíg a harcot fel tudtam adni magamban, amíg rájöttem, hogy az igazi énem Ő, aki a Végtelen és én jelenleg itt az emberi véges személyiségben csak egy színésze vagyok, és szerepemet az idő és tér ketrecében Őhozzá illő módon kell játszanom.
Teilhardt de Chardin mondta: "Mi nem emberi lények vagyunk akik spirituális tapasztalatokat élnek át, mi spirituális lények vagyunk, akik emberi tapasztalatokat szereznek."
A tartalomból: - Nem muszáj pénzt veszíts - Isteni gyönyör - Belső fény - A lélek vagyok - Testen kívül - A halálfélelem megszűnik
Adatok
Cikkszám
792529
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!