Stephen King - Csontkollekció

Nincs raktáron
Stephen King - Csontkollekció
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9630772175
3 200 Ft
A vásárlás után járó pontok: 32 Ft
Részletek

Mindig érhetik meglepetések az embert...
Békésen pihen a tóparti nyaralójában családjával, amikor fergeteges vihar kerekedik, fákat csavar ki tövestül, leszaggatja a tetőt. Kitombolja magát, majd elvonul. És akkor a tó fölött leszáll a köd. Egyre közeledik, mindent beborít, és valamilyen furcsa csápok, nyúlványok, tapadókorongok kúsznak elő belőle, és amit megragadnak... Szóval nem árt meghallgatni az időjárás-jelentést!
A klubban kártyázik a barátaival, de hiányzik egy játékos. Sebaj, az ott ülő jól nevelt idegen felajánlja, hogy beszáll a partiba. Csakhogy az úriember nem hajlandó kezet fogni bemutatkozáskor. Ez az egyszerű udvariassági gesztus ugyanis végzetes következményekkel járhat. Ne erőltessük! Jobb a békesség!
Régi kacatok között talál egy játék majmot. A tengerész papa hozta tán külföldről, fura egy jószág - és milyen ocsmányul vigyorog! És hogy került a padlásra, amikor már évekkel ezelőtt kidobták?! Miért tér mindig vissza?
Megrendeli a tejet, narancslevet stb., hisz milyen jó is az, ha házhoz szállítják a reggelit! Hajnalban jön a pofás kis teherautó, a tejesember meg lerakja az ajtó elé az árut... ja, hogy esetleg földúsította az üvegek tartalmát? Talán mégis jobb, ha elugrunk a boltba!
Hajótörést szenved, lakatlan szigetre vetődik. Néhány alapvető dolgot sikerül megmentenie, például ceruzát, kést, varrókészletet meg két kiló heroint... A sziget annyira kopár, hogy legföljebb egy-két sirály száll le rá, de nagyon nehéz ám elkapni a fürge jószágot, főleg ha vadászat közben kitörik az ember bokája! A seb elfertőződhet, de ott a kés... A túlélésnek ára van!

Adatok
szerző
Stephen King
cím
Csontkollekció
kiadó
Európa Könyvkiadó
kiadási év
2002
oldalszám
708
kötés
puha kötés
Cikkszám
984978
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!