Steve Jackson - Ian Livingstone - Csillagközi fejvadász

Nincs raktáron
 Steve Jackson - Ian Livingstone - Csillagközi fejvadász
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
963-7755-46-2
1 320 Ft
A vásárlás után járó pontok: 13 Ft
Részletek

Amikor a gromulánok elrabolják a Galaktikus Elnököt, és a Föld nevű bolygón rejtik el valahol, a hatóságok természetesen hozzád fordulnak: az adott űrszektor Fejvadászához. Feladatod, hogy megmentsd az elnököt. Tudod ugyan, hogy hol tartózkodik az elnök, de hogy oda eljuss, számtalan ravasz ellenféllel, és a világegyetem legveszélyesebb androidjaival kell megküzdened. De tudod azt is, hogy ezeken kívül még számos olyan veszélyen is át kell vágnod magad, amelyet nem lehet előre kiszámítani. Negyvennyolc órád van, mire az elnök agyának szigorúan titkos tartalmába beletekinthetnek a gromulán agyszondák...
Két kocka, egy ceruza és egy radír: ez minden, amire szükséged van, hogy belevágj ebbe az izgalmas kalandba. A harc szabályai részletesen ki vannak dolgozva, a kalandlapodon pontosan nyilvántarthatod a szerzett dolgokat és a veszteségeidet is.
Rengeteg veszélyen kell átvágnod magad, és a siker egyáltalán nem garantált. TE döntöd el, melyik utat választod, mekkora veszélyt vállalsz, és milyen ellenfelekkel küzdesz meg. Sokszor nem marad más választásod, mint ölni, különben téged ölnek meg!

Adatok
szerző
Steve Jackson - Ian Livingstone
cím
Csillagközi fejvadász
alcím
Luke Sharp. Izgalmas jövőbeli kaland, amelynek hőse Te vagy!
kiadó
Új Vénusz Lap- és Könyvkiadó
kiadási év
1993
oldalszám
220
kötés
puha kötés
sorozatcím
Fantázia Harcos
kötetsorszám
9
Cikkszám
949843
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!