Susan Forward - Mérgező szülők - 5. kiadás

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Susan Forward - Mérgező szülők - 5. kiadás
állapot
ÚJ
ISBN
9789639365452
3 990 Ft
3 392 Ft
Kezdete: 2021.07.15   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 34 Ft
Részletek

Ki fogja be a szülő száját, ki fogja le a kezét, ki állítja meg, amikor gyalázza, veri, kínozza, vagy éppen megerőszakolja gyermekét? Kik azok a mérgező szülők? Esetleg Ön is az áldozatuk volt, vagy még ma is az? Netán úgy bánik saját gyerekeivel, ahogy Önnel tették a szülei? Magánéleti kapcsolatai rendre kudarcot vallanak? Fél az intimitástól, vagy éppenséggel annyira ragaszkodik a partneréhez, hogy mindent elnéz neki? Nehezen érvényesíti az érdekeit, és gyakran meghátrál vagy fellázad, ha ellenállásba ütközik?

Ezekre és még számos hasonló kérdésre kap választ az olvasó ebben a világos, közérthető könyvben, amely helyenként megdöbbentő példákkal illusztrálja, milyen sérüléseket okoz a gyerek lelkében a destruktív szülői magatartás, és teszi a felnőtt embert - nemritkán egy életre - a szülők rabjává.

A könyvből azt is megtudjuk, hogy az ilyen gyermek, hogyan léphet ki a szülők árnyékából és válhat meg káros örökségétől. Az önismeret útját járó ember elengedhetetlen úti- és segítőtársa ez a bátor, nyílt hangvételű, mély együttérzéssel megírt könyv, amely a sorsfordítás, a gazdagabb emberi kapcsolatok és a boldogabb, teljesebb élet lehetőségét kínálja fel az olvasónak.

Adatok
szerző
Susan Forward
cím
Mérgező szülők - 5. kiadás
kiadó
Háttér Lap- és Könyvkiadó
kiadási év
2019
oldalszám
339
kötés
puha kötés
Cikkszám
9789639365452
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!