Susanne Peymann - Gyakorlati inga mindenkinek

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
8 db
Susanne Peymann - Gyakorlati inga mindenkinek
4 490 Ft
3 816 Ft
Kezdete: 2021.01.25   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 76 Ft
Részletek

Bár meglepő történetek is keringenek az „ingajósokról”, a jóslás ezen ősi formája ma is az egyik legkedveltebb jövőbelátó módszer – sőt, több annál.

Kultúrtörténetünk része: úgy a fizikának, a pszichológiának, mint az ezotériának és a művészetnek. Megéri a színfalak mögé tekinteni és közelebbről megismerkedni az ingával, ezzel a fantasztikus eszközzel, ami lehetőséget nyújt feltérképezni az érzékeink által nem elérhető információkat, életünkben észrevétlenül munkálkodó vonzódásokat és taszításokat.

Suzanne Peymann személyében a legjobb vezetőt kapod ehhez az izgalmas kalandhoz. A szerző nevéhez több mint nyolcvanezer eladott jóskönyv kötődik, köszönhető annak az úttörő munkának, mely során sikerült kapcsolatot teremtenie a hagyományos ezoterikus alapelvek és a modern, pszichológiai megközelítések között.

Az ingajóslás mestere ebben a könyvben olyan gyakorlatias régi és új ingatáblákat mutat be, melyek korunk jellemző döntéshelyzeteinek megoldásait segítik. A bestsellerszerző vallja, számára az ingajóslás a legjobb spirituális és gyakorlati „navigációs eszköz”. Ha iránymutatást szeretnél, megtaláltad amire szükséged van!

Az egyedülálló készlet tartalma:

• Illusztrált kézikönyv

• Ingatáblák a kézikönyvben

• Egy kiváló minőségű, sárgaréz inga láncon

Adatok
szerző
Susanne Peymann
cím
Gyakorlati inga mindenkinek
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2018
állapot
ÚJ
oldalszám
172
kötés
dobozban
ISBN
9789635298280
Cikkszám
177156
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!