Szabó Péter - Válaszd a boldogságot! - 15 egyszerű módszer, hogy jobban érezd magad

Raktáron
Raktárkészlet:
3 db
Szabó Péter - Válaszd a boldogságot! - 15 egyszerű módszer, hogy jobban érezd magad
állapot
ÚJ
ISBN
9786155420801
RRP: 3 970 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

3 375 Ft
A vásárlás után járó pontok: 34 Ft
Részletek

"Mivel a VÁLASZD A BOLDOGSÁGOT! című könyvemet vetted a kezedbe, azt gondolom, kézenfekvő az első kérdésem: Te boldog vagy?

Hadd segítsek a válaszhoz annyit, hogy ha gondolkoznod kell rajta, akkor jó eséllyel inkább nem...


Bármi is a válaszod, biztos vagyok benne, hogy szeretnéd jobban érezni magad a saját bőrödben, az én feladatom pedig az, hogy megmutassam, ez miként lehetséges.

Az utóbbi években rengeteget foglalkoztam ezzel a témával. Ennek legfőbb oka éppen az, hogy annak idején én magam sem adtam volna túl fényes választ erre a kérdésre.

 

Mára ez teljesen megváltozott, ami legfőképpen annak köszönhető, hogy elkezdtem alkalmazni azokat a módszereket, amelyekről ebben a könyvben írok, így idővel teljesen másképp kezdtem látni az életet, felismertem, hogy a boldogság lehetősége kizárólag bennünk, és nem rajtunk kívül van.

 

Miután másokkal is megosztottam ezeket a megközelítéseket, hamarosan elkezdtek özönleni hozzám a pozitív visszajelzések, hogy mennyire működnek ezek a gondolatok, eszközök.

Őszintén hiszem, hogy ha megfogadod az itt leírtakat, sokkal jobban fogod érezni magad a bőrödben, az életedben, a mindennapjaidban, és ez hihetetlenül felvillanyoz. Fogadd hát sok szeretettel!"

Adatok
szerző
Szabó Péter
cím
Válaszd a boldogságot!
alcím
15 egyszerű módszer, hogy jobban érezd magad
kiadó
MotiBooks
kiadási év
2019
oldalszám
168
kötés
puha kötés
Cikkszám
9786155420801
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!