Taylor Stevens - Az informátor - A múltja elöl senki sem menekülhet...

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Taylor Stevens - Az informátor - A múltja elöl senki sem menekülhet...
1 600 Ft
A vásárlás után járó pontok: 32 Ft
Részletek
Vérbeli thriller, mely az izgalmakat tekintve a legsikerültebb detektív- és kémregényekkkel vetekszik.

A Publishers Weekly kritikusa "a tetovált lányhoz" hasonlítja Taylor Stevens lebilincselő thrillerének főhősét, és joggal. A sebzett lelkű Vanessa Michael Munroe, az információszerzésre specializálódott különleges ügynök egy olajmilliárdos eltűnt lány után nyomoz.

"Vanessa Michael Munroe információszerzéssel foglalkozik, és amennyire tudom, ő ebben a legjobb. Az ember megad neki néhány adatot, egy helyszínt vagy bármit, ő pedig megoldja a problémát. Nem számít sem az, hogy milyen nyelven kell megszólnia, sem az, hogy férfiként vagy nőként kell-e megjelennie, sem a szélsőséges időjárás, vagy az, hogy éppen háborús övezetről, katonai diktatúráról van szó... megszerzi a kért információt."

Vanessa a törvények nélküli Közép-Afrikában született, és épphogy csak elmúlt tizennégy éves, amikor csatlakozott egy hírhedt fegyvercsempészhez és annak zsoldosseregéhez. Az ő pártfogoltjaként aztán kivívta a dzsungel legveszélyesebb bűnözőinek tiszteletét, ám végül menekülnie kellett, és az Egyesült Államokban kezdett új életet. Legújabb megbízása azonban visszavezeti Afrikába, ahol Vanessának saját múltjával és e múlt máig kísértő szellemeivel is szembe kell néznie...
Adatok
szerző
Taylor Stevens
cím
Az informátor - A múltja elöl senki sem menekülhet...
kiadó
Alexandra Kiadó
kiadási év
2012
állapot
antikvár könyv, szép állapotú
oldalszám
392
kötés
puha kötés
ISBN
9789632978291
Cikkszám
642174
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!