Tenzin Wangyal Rinpócse - A szakrális test felébresztése

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
3 db
Tenzin Wangyal Rinpócse - A szakrális test felébresztése
állapot
ÚJ
ISBN
9789632914213
2 950 Ft
2 507 Ft
Kezdete: 2021.05.30   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 27 Ft
Részletek

A légzés ereje egészségünk megőrzésének fontos eszköze. Legújabb könyvében a buddhista tanító, Tenzin Wangyal Rinpócse ősi tibeti légzés- és mozgásgyakorlatokat mutat be. Világosan, könnyen érthető nyelven írja le a két erőteljes meditáció, a Kilenc Tisztító Légzés és a Cá Lung-gyakorlat elméletét és gyakorlatát.
A könyvben és a hozzá tartozó, magyar nyelvű videóban bemutatott ősi módszerek energiaközpontjaink megtisztítására és megnyitására összpontosítanak, ezáltal segítenek újra felfedezni magunkban az olyan természetes emberi érzéseket, mint a szeretet, az együttérzés, az öröm vagy a lelki egyensúly.
A gyakorlatok során egy adott mozgássort végezve egyszerre élesítjük tudatunkat és irányítjuk légzésünket, melynek hatására felfedezzük belső bölcsességünket és kibontakoztathatjuk képességeinket. A hazai kiadáshoz készült magyar nyelvű videón a tanító instrukcióit Balogh Béla tolmácsolásában hallhatjuk. A fájl a könyvben található kóddal letölthető weboldalunkról.
A légzéstechnika és a meditáció összekapcsolása a magasabb szintű tudatosság elérésének egyik leghatékonyabb eszköze.
Balogh Béla

Tenzin Wangyal Rinpócse a Ligmincha Intézet alapítója és szellemi vezetője. A nonprofit szervezet célja az ősi Tibet és a Zsangzsung Birodalom tanainak, művészetének, tudományának, nyelvének és irodalmának a megőrzése. A világszerte tisztelt és elismert tanító Magyarországon megjelent könyvei: Gyógyítás formával, energiával és fénnyel (Bioenergetic Kiadó, 2007), Az álom és alvás tibeti jógája (Bioenergetic Kiadó, 2008), A fényességes tudat felébresztése (Bioenergetic Kiadó, 2012).

Adatok
szerző
Tenzin Wangyal Rinpócse
cím
A szakrális test felébresztése
alcím
A légzés és a mozgás tibeti jógája ajándék DVD-vel
kiadó
Bioenergetic
kiadási év
2020
oldalszám
146
kötés
puha kötés
Cikkszám
9789632914213
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!