Todd McFarlana - Hellspawn - Pokolvidék-gyűjtemény 2.

Nincs raktáron
Todd McFarlana - Hellspawn - Pokolvidék-gyűjtemény 2.
állapot
antikvár képregény, szép állapotú
ISBN
9786158084758
3 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Részletek

Todd McFarlaine teremtménye egyetlen más hőshöz sem hasonlítható. Al Simmons kormányzati ügynökkel a saját emberei végeztek. Feltámadva a pokol legmélyebb bugyraiból a Spawn nevű harcosként tér vissza a földre, és őrzi New York elhagyott sikátorait. Saját múltját kutatva megküzd az őt feltámasztó sötét erőkkel, különös ellenségekkel találja magát szenben és valószerütlen szövetségesekre talál. Miközben megtanulja kordában tartani új szuperképességeit, lassaként teljességében megérti mindazt, ami visszahozta őt az élők sorába - és mindazt amit maga mögött hagyott a Földön.
A Hellspawn egy új, sötét korszakot nyit Spawn történetében. Todd McFarlane pokoli teremtményét olyan szakmai nagyságok emelték a következő szintre, mint Brian Michael bendis, Steve Niles, Ashley Wood és Ben Templesmith. Ők együtt újraértelmezték a pokolivadék mítoszát.
A Hellspawn: Pokolivadék-gyűjtemény 2. kötete a sorozat utolsó nyolc részét tartalmazza. A történet különleges grafikák, borítógaléria és a kulisszák mögé bepillantást nyújtó tartalom színesíti, amelyeket a régi Spawn-rajongók mellett az új olvasók is biztos örömmel fogadnak.

Adatok
szerző
Todd McFarlana
cím
Hellspawn - Pokolvidék-gyűjtemény 2.
kiadó
Infinity
oldalszám
200
kötés
kemény kötés
kiegészítő információk
Színes képregény
Cikkszám
255847
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!