Todd McFarlana - Hellspawn - Pokolvidék-gyűjtemény 1.

Nincs raktáron
Todd McFarlana - Hellspawn - Pokolvidék-gyűjtemény 1.
állapot
antikvár képregény, szép állapotú
ISBN
9786158084734
3 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Részletek

Todd ​McFarlane teremtménye egyetlen más hőshöz sem hasonlítható. Al Simmons kormányzati ügynökkel a saját emberei végeztek. Feltámadva a pokol legmélyebb bugyraiból a Spawn nevű harcosként tér vissza a Földre, és őrzi New York elhagyatott sikátorait. Saját múltját kutatva megküzd az őt feltámasztó sötét erőkkel, különös ellenségekkel találja szemben magát, és valószínűtlen szövetségesekre lel. Miközben megtanulja kordában tartani új szuper képességeit, lassanként teljességében megérti mindazt, ami visszahozta őt az élők sorába – és mindazt, amit maga mögött hagyott a Földön.

A Hellspawn egy új, sötét korszakot nyit Spawn történetében. Todd McFarlane pokoli teremtményét olyan szakmai nagyságok emelték a következő szintre, mint Brian Michael Bendis, Steve Niles, Ashley Wood és Ben Templesmith. Ők együtt újraértelmezték a pokolivadék mítoszát.

A Hellspawn: Pokolivadék-gyűjtemény 1. kötete a sorozat első nyolc részét tartalmazza. A történeteket különleges grafikák, borítógaléria és a kulisszák mögé bepillantást nyújtó tartalom színesíti, amelyeket a régi Spawn-rajongók mellett az új olvasók is biztosan örömmel fogadnak.

Adatok
szerző
Todd McFarlana
cím
Hellspawn - Pokolvidék-gyűjtemény 1.
kiadó
Infinity
oldalszám
224
kötés
kemény kötés
kiegészítő információk
Színes képregény
Cikkszám
654689
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!