Todd McFarlana - Spawn: Kezdetek 1.

Nincs raktáron
Todd McFarlana - Spawn: Kezdetek 1.
állapot
antikvár képregény, szép állapotú
ISBN
9789631272246
3 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Részletek

A ​képregény történetének egyik legfelejthetetlenebb karaktere 1992-ben szabadult rá a gyanútlan olvasóra, s ezzel a világ örökre megváltozott.

Spawnhoz fogható szuperhős nincs még egy. Al Simmons, a kormány ügynöke, miután saját emberei megölték, a pokol legmélyebb bugyraiból kel új életre, és New York komor sikátorainak védelmében a rettenthetetlen Ivadékként tér vissza a földre. Saját múltját kutatva szembekerül az őt felélesztő sötét erőkkel, ellenségekre és valószínűtlen szövetségesekre tesz szert. Miközben igyekszik újdonsült szupererejét kordában tartani, szép lassan kezdi megérteni, mi hozta vissza az élők sorába, és mit hagyott maga mögött a földön.

A Spawn: Kezdetek a Spawn-rajongók régi kívánságát teljesíti. A vadonatúj formátumban megjelenő kötetek mindegyike hat eredeti, már rég nem kapható Spawn-történetet tartalmaz. Külön élményt nyújtanak az eredeti borítók és a kulisszák mögé bepillantást engedő képsorok. A kötetek elejére egy-egy klasszikus, erre az alkalomra újraálmodott és digitálisan újraszínezett borító került.

Íme hát Spawn, ismét a kezdetektől. Az eredeti történetek és rajzok, melyek megalapozták a valaha is megjelent legnépszerűbb független képregénysorozat sikerét. A Spawn: Kezdetek, 1. kötet nemcsak magát Spawnt idézi fel, de számos más emlékezetes és ijesztő karaktert is, mint amilyen Malebolgia és a Violátor.

Adatok
szerző
Todd McFarlana
cím
Spawn: Kezdetek 1.
alcím
1-6. rész
kiadó
Magánkiadás
oldalszám
146
kötés
kemény kötés
sorozatcím
Kezdetek
kötetsorszám
1.
kiegészítő információk
Színes képregény
Cikkszám
786355
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!