Todd McFarlana - Spawn: Kezdetek 2.

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Todd McFarlana - Spawn: Kezdetek 2.
3 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 60 Ft
Részletek

A ​legendás író és rajzoló, Todd McFarlane a Spawn-sorozattal egy ikonikus antihőst szabadított a világra, és minden idők legsikeresebb független képregényfolyamát indította el.

Spawn, az ivadék egyetlen más hőshöz sem hasonlítható. Al Simmons kormányzati ügynökkel a saját emberei végeztek. Feltámadva a pokol legmélyebb bugyraiból a Spawn nevű harcosként tér vissza a Földre, és őrzi New York elhagyott sikátorait. Saját múltját kutatva megküzd az őt feltámasztó sötét erőkkel, különös ellenségekkel találja szemben magát, és valószínűtlen szövetségesekre lel. Miközben megtanulja kordában tartani új szuperképességeit, lassanként teljességében megérti mindazt, ami visszahozta őt az élők sorába – és mindazt, amit maga mögött hagyott a Földön.

A Spawn: Kezdetek 2. kötete azokat a történeteket és rajzokat tartalmazza, amelyek örök érvényű alkotássá tették a Spawnt. Benne rendkívül részletgazdag rajzokat és történeteket találhatunk az Ivadék megteremtőjétől, Todd McFarlane-től, valamint a műfaj olyan nagyságaitól, mint Alan Moore (Watchmen, az őrzők_) és Frank Miller (_Sin City).

Ez a kötet nyolc, régóta nem kapható Spawn-történetet tartalmaz vadonatúj formátumban, amelyek közül az egyik most először olvasható magyar nyelven. A régi történetek mellett eredeti borítókban és a kulisszák mögé bepillantást nyújtó tartalomban gyönyörködhet az olvasó. A kötet elejére pedig egy klasszikus, erre az alkalomra újraálmodott és digitálisan felújított Spawn-borító került.

Adatok
szerző
Todd McFarlana
cím
Kezdetek 2.
alcím
7-14. rész
kiadó
Magánkiadás
állapot
antikvár képregény, szép állapotú
oldalszám
214
kötés
kemény kötés
ISBN
9789631280746
sorozatcím
Kezdetek
kötetsorszám
2.
kiegészítő információk
Színes képregény
Cikkszám
733509
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!