Todd McFarlana - Spawn: Kezdetek 3.

Nincs raktáron
Todd McFarlana - Spawn: Kezdetek 3.
állapot
antikvár képregény, szép állapotú
ISBN
9789631289343
2 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 29 Ft
Részletek

A ​legendás író és rajzoló, Todd McFarlane a Spawn-sorozattal egy ikonikus antihőst szabadított a világra, és minden idők legsikeresebb független képregényfolyamát indította el.

Spawn, az ivadék egyetlen más hőshöz sem hasonlítható. Al Simmons kormányzati ügynökkel a saját emberei végeztek. Feltámadva a pokol legmélyebb bugyraiból a Spawn nevű harcosként tér vissza a Földre, és őrzi New York elhagyott sikátorait. Saját múltját kutatva megküzd az őt feltámasztó sötét erőkkel, különös ellenségekkel találja szemben magát, és valószínűtlen szövetségesekre lel. Miközben megtanulja kordában tartani új szuperképességeit, lassanként teljességében megérti mindazt, ami visszahozta őt az élők sorába – és mindazt, amit maga mögött hagyott a Földön.

A Spawn: Kezdetek 3. kötete azokat a történeteket és rajzokat tartalmazza, amelyek örök érvényű alkotássá tették a Spawnt. Benne izgalmas történeteket találhatunk Grant Morrisontól és a Spawn megteremtőjétől, Todd McFarlane-től, valamint e kötetben szerepel a rajongók kedvencévé vált Spawn-rajzoló, Greg Capullo alkotói bemutatkozása.

A Spawn: Kezdetek-sorozat mindegyik kötete hat, korábban megjelent és már régóta nem kapható Spawn-történetet tartalmaz vadonatúj formátumban. A régi történetek mellett eredeti borítókban és a kulisszák mögé bepillantást nyújtó tartalomban gyönyörködhet az olvasó. Emellett minden kötet elejére pedig egy-egy klasszikus, erre az alkalomra újraálmodott és digitálisan felújított Spawn-borító került.

Adatok
szerző
Todd McFarlana
cím
Spawn: Kezdetek 3.
alcím
15-20. rész
kiadó
Magánkiadás
oldalszám
152
kötés
kem
sorozatcím
Kezdetek
kötetsorszám
3.
kiegészítő információk
Színes képregény
Cikkszám
693415
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!