Todd McFarlana - Spawn: Kezdetek 5.

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Todd McFarlana - Spawn: Kezdetek 5.
állapot
antikvár képregény, szép állapotú
ISBN
9786150000060
2 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 29 Ft
Részletek

A ​legendás író és rajzoló, Todd McFarlane a Spawn sorozattal egy ikonikus antihőst szabadított a világra, és minden idők legsikeresebb független képregényfolyamát indította el.
Spawn, az ivadék egyetlen más hőshöz sem hasonlítható. Al Simmons kormányzati ügynökkel a saját emberei végeztek. Feltámadva a pokol legmélyebb bugyraiból a Spawn nevű harcosként tér vissza a Földre, és őrzi New York elhagyott sikátorait. Saját múltját kutatva megküzd az őt feltámasztó sötét erőkkel, különös ellenségekkel találja szemben magát, és valószínűtlen szövetségesekre lel. Miközben megtanulja kordában tartani új szuperképességeit, lassanként teljességében megérti mindazt, ami visszahozta őt az élők sorába – és mindazt, amit maga mögött hagyott a Földön.
A Spawn: Kezdetek 5. kötete azokat a történeteket és rajzokat tartalmazza, amelyek örök érvényű alkotássá tették a Spawnt. Benne döbbenetes kidolgozású paneleket találhatunk a rajongók kedvencévé vált Spawn-rajzolótól, Greg Capullótól, valamint izgalmas történeteket a Spawn megteremtőjétől, Todd McFarlane-től.
A Spawn: Kezdetek sorozat mindegyik kötete hat, korábban megjelent és már régóta nem kapható Spawn-történetet tartalmaz vadonatúj formátumban. A régi történetek mellett eredeti borítókban és a kulisszák mögé bepillantást nyújtó tartalomban gyönyörködhet az olvasó. Emellett minden kötet elejére egy-egy klasszikus, erre az alkalomra újraálmodott és digitálisan felújított Spawn-borító kerül Greg Capullo, a mesteri Spawn-rajzoló asztaláról.

Adatok
szerző
Todd McFarlana
cím
Spawn: Kezdetek 5.
alcím
27-32. rész
kiadó
Infinity
oldalszám
150
kötés
kemény kötés
sorozatcím
Kezdetek
kötetsorszám
5.
kiegészítő információk
Színes képregény
Cikkszám
291048
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!