Todd McFarlana - Spawn: Kezdetek 7.

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Todd McFarlana - Spawn: Kezdetek 7.
3 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 60 Ft
Részletek

A ​legendás író és rajzoló, Todd McFarlane a Spawn sorozattal egy ikonikus antihőst szabadított a világra, és minden idők legsikeresebb független képregényfolyamát indította el.

Spawn, az ivadék egyetlen más hőshöz sem hasonlítható. Al Simmons kormányzati ügynökkel a saját emberei végeztek. Feltámadva a pokol legmélyebb bugyraiból a Spawn nevű harcosként tér vissza a Földre, és őrzi New York elhagyatott sikátorait. Saját múltját kutatva megküzd az őt feltámasztó sötét erőkkel, különös ellenségekkel találja szemben magát, és valószínűtlen szövetségesekre lel. Miközben megtanulja kordában tartani új szuper képességeit, lassanként teljességében megérti mindazt, ami visszahozta őt az élők sorába – és mindazt, amit maga mögött hagyott a Földön.

A Spawn: Kezdetek 7. kötete azokat a történeteket és rajzokat tartalmazza, amelyek örök érvényű alkotássá tették a Spawnt. Benne a rajongók kedvencévé vált rajzoló, Greg Capullo (The Creech) és Tony Daniel (Batman) művészete mellett izgalmas történeteket találhatunk az Ivadék megteremtőjétől, Todd McFarlane-től.

A Spawn: Kezdetek jelen kötete hat, magyar nyelven most először olvasható Spawn-történetet tartalmaz vadonatúj formátumban. Mellettük eredeti borítókban és a kulisszák mögé bepillantást nyújtó tartalomban gyönyörködhet az olvasó. Emellett minden kötet elejére egy-egy klasszikus, erre az alkalomra újraálmodott és digitálisan felújított Spawn-borító kerül Greg Capullo, a mesteri Spawn-rajzoló asztaláról.

Adatok
szerző
Todd McFarlana
cím
Spawn: Kezdetek 7.
alcím
39-44. rész
kiadó
Infinity
állapot
antikvár képregény, szép állapotú
oldalszám
156
kötés
kemény kötés
ISBN
9786158084727
sorozatcím
Kezdetek
kötetsorszám
7.
kiegészítő információk
Színes képregény
Cikkszám
382412
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!