Tolvaly Ferenc - El Camino - Húsz év múlva - Szent Ignác útja

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Tolvaly Ferenc - El Camino - Húsz év múlva - Szent Ignác útja
állapot
ÚJ
ISBN
9789634351016
RRP: 4 000 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 3 400 Ft
A vásárlás után járó pontok: 34 Ft
Részletek

A legmélyebb válságból is van kiút - üzeni a regény főhőse, aki a pandémia alatt járja meg a Camino Ignacianót, vagyis Szent Ignác útját. A még kevesek által ismert spanyolországi zarándokúton egy lelki vezető tárja fel neki és három zarándoktársának az új élet reményét.

Az El Camino - Az út írója húsz évvel a Szent Jakab-út után ismét elindul, hogy megértse az elmúlt két évtized lélektörténéseit és kihívásait. A baszkföldi Loyolából a katalóniai Manresáig vezető hatszáznegyven kilométeres utat választja, amelyen ötszáz évvel ezelőtt Loyolai Szent Ignác, a világ legnagyobb létszámú szerzetesrendjének alapítója megtért. A regénybeli utazás során úgy tűnik, a lelki vezető Szent Ignác időtlen személyiségét ölti magára, így az ő lelki fejlődésének egykori tapasztalatait is megosztja a zarándokokkkal.

Az olvasó QR-kódok segítségével tekintheti meg a teremtett és az épített környezet képeit, ami által még inkább a zarándokok útitársa lehet.

A regény alapján készült forgatókönyvből az író 2020 nyarán Spanyolországban forgatta a Szent Ignác útja című filmjét, amit a könyv megjelenésével egyidőben vetítenek a hazai mozikban.

Adatok
szerző
Tolvaly Ferenc
cím
El Camino - Húsz év múlva
alcím
Szent Ignác útja
kiadó
Kortárs Kiadó
kiadási év
2021
oldalszám
312
kötés
kemény kötés védőborítóval
Cikkszám
9789789634354
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!