Történelem 5. - Az emberiség története a középkorig

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Történelem 5. - Az emberiség története a középkorig
állapot
ÚJ
ISBN
9789636974541
1 685 Ft
A vásárlás után járó pontok: 17 Ft
Részletek

A NAT2020-nak való megfeleltetéshez az MS-2955U projektfüzettel kiegészítve javasoljuk. A kiegészítő füzetet a 2021. május 5. után szállított tankönyvek már tartalmazzák mellékletként.

Ha a történelmet meg akarjuk szerettetni a gyerekekkel, első lépésben adjunk a kezükbe egy olyan könyvet, mely már belelapozáskor lebilincseli őket. A Mozaik Kiadó történelmi sorozata ezt az élményt nyújtja számukra. Célunk az, hogy úgy vezessük végig a gyerekekeket a történelmi eseményeken, hogy közben eléjük tárjuk a nagy korszakok hangulatát, hétköznapi világát.

A könyvnek egyetlen gondolata sincs, melyet ne értelmezne, magyarázna vagy jelenítene meg fotó, ábra, csattanós történet, de mindenek előtt a legapróbb részletekig történelmi hűséggel megalkotott magas művészeti értékű rajzok. A képi anyag a logikus felépítéssel, az egyszerű mondatszerkezetekkel, a lényegre törő kérdésekkel és feladatokkal együtt még a szövegértési problémával küzdő gyerekek számára is biztos alapokat nyújt.

Az 5. osztályosoknak készült kötet az emberiség történetét a kezdetektől a középkorig mutatja be.

*A kiadvány hátsó borítójának belső oldalán található egyedi kóddal a kiadvány digitálisan is elérhető.
Az aktivált kódokkal DÍJMENTES hozzáférést biztosítunk a kiadvány mozaWeb Home változatához az aktiválástól számított minimum egy éves időtartamra. A kódok csak egyszer aktiválhatók.

Mintaoldalak

Adatok
szerző
Horváth Andrea - Horváth Levente Attila
cím
Történelem 5. - Az emberiség története a középkorig
kiadó
Mozaik Kiadó
kiadási év
2020
oldalszám
193
kötés
puha kötés
nyelv
magyar
raktári szám
MS-2655U
Cikkszám
9789636974541
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!