Válóczy István - Út a kozmikus rendszerekhez

-10%
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Válóczy István - Út a kozmikus rendszerekhez
2 500 Ft
2 250 Ft
Kezdete: 2021.04.24   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 23 Ft
Válóczy István
Út a kozmikus rendszerekhez
Veszprémi Humán Tudományokért Alapítvány, 2012
212 o., puha kötés
2250.-
Részletek
a rendszerszemléletről, rendszerszervezésről, a gyakorlati feladatok megoldásáról, a több évtizedes tapasztalatairól szól.

Az, aki, nem csak beszélni szeretne a rendszerszemléletről, hanem valóban érdekli a saját szemléletmódja, az a könyv olvasása közben, az egyszerű kis példákon keresztül maga is megélheti, hogy a szemléletünk korlátjainak lebontását, rendszerszemléletünk alakítását, javítását elsősorban magunkkal kell kezdenünk, és nem okolhatunk másokat a különböző szemléletmódokból adódó félreértések miatt.

A rendszerelméleti alapok, a rendszerek alapvonásai, és a rendszerszervezés fogalomkörének ismertetése megfelelő alapot ad ahhoz, hogy az alakuló rendszerszemléletünkkel, megértsük a példaként bemutatott rendszertervezési, szervezési megoldásokat az igények, szükségletek felmerülésétől, az irányított és irányító rendszer, és az integrált információs rendszer tervezésén, szervezésén keresztül, a beruházási rendszerek, kvázi rendszerek, sok bizonytalansággal járó irányítási sajátosságáig.

Az ábrával és leírással megadott szervezési szakaszok ismertetése, térképként segít a rendszerszervezési feladatok áttekintésében.

Az elvi alapok, és a gyakorlati példák megértését nagyban segítik, a bőséges, ábrákkal és táblázatokkal ellátott jegyzetek, és a mellékletek.

Utólag, a könyv megírása után, visszatekintve, döntötte el a szerző, hogy az első könyv az útról szóljon, amely 50 év alatt elvezette őt a csillagos égig, a kozmikus rendszerekig.
Adatok
Cikkszám
644405
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!