A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése

Golenya Ágnes Éva

ÚJ KÖNYVE!

videóval

ELŐNY KÁRTYA

Kérd tőlünk - mindenre kedvezményt adunk!

Évente autó sorsolás!

 

nyitva tartáson kívül üzenj nekünk:

info@bigbandi.hu

bigbandi.hu@gmail.com

Szkítia-Avantgard könyvesbolt és antikvárium
partnereink


...........................




ANTIKVÁR
KÖNYVEK
Egyesült Királyság

 

Szkítia - Győr

Térkép

Fizetési megoldás
Hírlevél
Termékajánló
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Látogató számláló
0
7
5
5
0
1
3
Termék részletek


Pető Gyula - Vendéglátó technológia IV. - Ételkészítési és felszolgálási ismeretek

Raktárkészlet: 2 db
Pető Gyula - Vendéglátó technológia IV. - Ételkészítési és felszolgálási ismeretek
1 400 Ft1400
A vásárlás után járó pontok: 28 Ft
  • szerző
    Pető Gyula
    cím
    Vendéglátó technológia IV.
    alcím
    Ételkészítési és felszolgálási ismeretek
    kiadó
    Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó
    kiadási év
    1991
    állapot
    antikvár könyv, jó állapotú
    oldalszám
    216
    kötés
    puha kötés
    ISBN
    963-222-347-0
    megjegyzés
    pici sérüléssel
    Raktárkészlet
    2 db
    Cikkszám
    750001
  • Ételkészítési ismeretek

    5

    Bevezetés

    7

    Éttermi tészták

    9

    Gyúrt tészták

    11

    Főtt tészták

    11

    Egyszerű gyúrt tészták

    11

    Burgonyával készített gyúrt tészták

    21

    Túróval készített gyúrt tészták

    24

    Gesztenyével készített gyúrt tészták

    26

    Főtt-sült tészták

    27

    Édes főtt-sült tészták

    28

    Sós főtt-sült tészták

    33

    Kevert tészták

    35

    Palacsinták

    35

    Hagyományos palacsinták

    35

    Csúsztatott palacsinták

    43

    Francia palacsinták

    47

    Galuskák

    54

    Morzsafélék

    55

    Egyéb kevert tészták

    57

    Kelt tészták

    60

    Omlós tészták

    77

    Rétesek

    93

    Felvertek

    102

    Vajastészták

    108

    Frissen készített tészták

    114

    Égetett tészták

    120

    Felfújtak, pudingok

    127

    Krémek

    139

    Gyümölcskészítmények

    144

    Fagylaltserlegek

    147

    Öntetek, mártások, habok

    149

    Sajtok

    156

    Felszolgálási ismeretek

    159

    Bevezetés

    161

    Étlap és étrend

    162

    Az étlap és szerkesztése

    162

    Étrendek

    165

    A különleges éttermi felszolgálói munkák

    170

    Ital- és ételkocsik használata az éttermi értékesítésben

    170

    Ételkészítés és flambírozás a vendég asztalánál

    178

    Zöldsaláták készítése a vendég asztalánál

    178

    Gyümölcssaláta készítése a vandég asztalánál

    180

    Raguk készítése a vendég asztalánál

    181

    Flambírozás

    182

    Szeletelés a vendég asztalánál

    183

    A szárnyasok szeletelése a vendég asztalánál

    185

    A hal filézése a vendég asztalánál

    186

    Egybesült húsok szeletelése a vendég asztalánál

    187

    Rendezvények

    189

    A rendelés felvétele

    192

    A rendezvények előkészítése és lebonyolítása

    194

    Házon kívüli rendezvény előkészítése és lebonyolítása

    195

    A külső rendezvények általános feltételei

    198

    Egy 400 fős állófogadás ajánlata

    201

    A lebonyolítási munka szervezése

    206

    Felhasznált irodalom

    209

    Tárgymutató és Ételkészítési ismeretekhez

    211

     

Webáruház készítés