+36-56/414-834
Ételkészítési ismeretek
5
Bevezetés
7
Éttermi tészták
9
Gyúrt tészták
11
Főtt tészták
Egyszerű gyúrt tészták
Burgonyával készített gyúrt tészták
21
Túróval készített gyúrt tészták
24
Gesztenyével készített gyúrt tészták
26
Főtt-sült tészták
27
Édes főtt-sült tészták
28
Sós főtt-sült tészták
33
Kevert tészták
35
Palacsinták
Hagyományos palacsinták
Csúsztatott palacsinták
43
Francia palacsinták
47
Galuskák
54
Morzsafélék
55
Egyéb kevert tészták
57
Kelt tészták
60
Omlós tészták
77
Rétesek
93
Felvertek
102
Vajastészták
108
Frissen készített tészták
114
Égetett tészták
120
Felfújtak, pudingok
127
Krémek
139
Gyümölcskészítmények
144
Fagylaltserlegek
147
Öntetek, mártások, habok
149
Sajtok
156
Felszolgálási ismeretek
159
161
Étlap és étrend
162
Az étlap és szerkesztése
Étrendek
165
A különleges éttermi felszolgálói munkák
170
Ital- és ételkocsik használata az éttermi értékesítésben
Ételkészítés és flambírozás a vendég asztalánál
178
Zöldsaláták készítése a vendég asztalánál
Gyümölcssaláta készítése a vandég asztalánál
180
Raguk készítése a vendég asztalánál
181
Flambírozás
182
Szeletelés a vendég asztalánál
183
A szárnyasok szeletelése a vendég asztalánál
185
A hal filézése a vendég asztalánál
186
Egybesült húsok szeletelése a vendég asztalánál
187
Rendezvények
189
A rendelés felvétele
192
A rendezvények előkészítése és lebonyolítása
194
Házon kívüli rendezvény előkészítése és lebonyolítása
195
A külső rendezvények általános feltételei
198
Egy 400 fős állófogadás ajánlata
201
A lebonyolítási munka szervezése
206
Felhasznált irodalom
209
Tárgymutató és Ételkészítési ismeretekhez
211