Virinchi Shakti - Mantra Sound meditációk 1. CD

-10%
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Virinchi Shakti - Mantra Sound meditációk 1. CD
2 750 Ft
2 475 Ft
Kezdete: 2016.10.24   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 27 Ft
Virinchi Shakti
Mantra Sound meditációk 1. CD
Danvantara, 2013
műanyag tok, 59:00
2475.-
Részletek
Amikor a fény vagy fensőbb tudatosság HANG formájában ereszkedik le…

A védikus és tantrikus írások szerint a rishik (a mantrák látói) leírták, hogy az Igazság Fénye miként ragyogja be az élet minden aspektusát. Ez a fény nem a szemünkkel látható fizikai fény, hanem annak a tudásnak a fénye, ami az ismeretlen és láthatatlan titkának fátylát lebbenti fel. E fény megjelenésével egy időben jelenik meg az Isteni HANG is egyfajta tiszta tudatosságként.

A mantra és a HANG metafizikáját illetve annak örökkévalóságát megértve képessé válunk hidat formálni külső és benső világunk közé.

A mantraHANG meditáció saját tapasztalatot ad önmagunk szattvikus (ragyogó) minőségéről, tudatos, higgadt és koncentrált elmét eredményez, valamint elhozza számunkra a benső békét, stabilitást, intuíciót, az önfeledt derűt és az inspirált kreativitást.


… a mantra ugyanis benső inspiratív átalakulást segítő meditációs tárgy mindannyiunk épülésére.A MantraHANG meditációk albumon szereplő mantrák és fohászok holisztikus egészségünket, és benső harmóniánkat támogatják. Megerősítik akaraterőnket, felszabadítják lelkesedésünket, és határozottságunkat.

Élesítik intellektusunkat, fejlesztik kreativitásunkat, felébresztik a benső lényünkben szunnyadó szellemi erőt, és végső soron a megvilágosodás felé vezetnek.
Adatok
Cikkszám
924060
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!