Vlagyimir Megre - A Szeretet Tere

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Vlagyimir Megre - A Szeretet Tere
Vlagyimir Megre - A Szeretet Tere
Vlagyimir Megre - A Szeretet Tere
Vlagyimir Megre - A Szeretet Tere
állapot
ÚJ
ISBN
9788096953929
RRP: 3 990 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 3 391 Ft
A vásárlás után járó pontok: 34 Ft
Részletek

A SZERETET TERE, a sorozat harmadik könyve, mely a szerző második útját írla le Anasztázia tisztására és az ott töltött időt.
A könyv tele van új képekkel a gyermek természetes, a természettel teljes harmóniában álló neveléséről, a szoptatás szellemi jelentőségéről és fontosságáról és az ókori megalitikus emlékművek üzenetéről.
Leírja, hogyan tudja minden ember saját érzésbeli és gondolatbeli tisztaságával befolyásolni és megváltoztatni az egész Föld sorsát és jövőjét és gyakorlati tanácsokat ad arra, hogyan lehet Anasztázia boldogsáról szóló vízióját átültetni a hétköznapokba.
Megre meglátogat egy különös iskolát, melyet Styetyinyin akadémikus vezet, ahol a gyermekek saját maguk építik iskolájukat és ahol az orosz iskolarendszer által megkívánt tízéves kötelező tananyagot az itt talnuló gyermekek két év alatt veszik át.
Ezen túl elmesél még egy megható történetet arról is, hogyan próbáltak “felsőbb utasításra” fegyverekkel behatolni Anasztázia tisztására. A könyv rámutat a Szeretet és az erőszak elutasításának határtalan erejére.

Adatok
szerző
Vlagyimir Megre
cím
A Szeretet Tere - Oroszország Zengő Cédrusai 3.
kiadó
Magánkiadás
kiadási év
2016
oldalszám
226
kötés
puha kötés
Cikkszám
9788096953929
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!