Wacha Imre - Nem csak szóból ért az ember - A nonverbális kommunikáció eszköztára

-15%
Raktáron
Raktárkészlet:
3 db
Wacha Imre - Nem csak szóból ért az ember - A nonverbális kommunikáció eszköztára
1 490 Ft
1 267 Ft
Kezdete: 2019.07.20   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 25 Ft
Részletek

Beszédünket számtalan olyan jel kíséri, melyekkel – szándékosan vagy tudat alatt – üzenünk társainknak, hallgatóinknak. Ezt a szavak nélküli üzenetváltást idegen szóval nonverbális kommunikációnak nevezzük.
Hallgatóságunk a „szavakon túli” jelzéseket is értelmezi, így ezekkel mondanivalónkat alátámaszthatjuk, megerősíthetjük. Előfordulhat azonban az ellenkezője is, amikor szavak nélküli üzenetünk ellentmond szavainknak, gyengíti azok hatását.
Nem közömbös, hogy a mindennapi társalgásban, munkahelyi megnyilatkozásainkban vagy ünnepi alkalmakkor hogyan élünk a nonverbális kommunikáció által nyújtott lehetőségekkel.
Wacha Imre könyve közérthető módon ismerteti a „szavakon túli” kommunikáció számos eszközét. A könyv érdeme, hogy gyakorlati tanácsokat is ad, megtudjuk, hogy milyen módon használhatjuk ki ezeket a sokak számára rejtett eszközöket, azért, hogy üzenetünk hatékonyan célba érjen, azaz kommunikációnk gyors és sikeres legyen.
A kötet jelentős része a szónok beszédét kísérő látvánnyal foglalkozik, többek között a külső megjelenéssel, a gesztusokkal, a mimikával és a mozgással. A gesztusok felismerésében és értelmezésében szemléltető ábrák nyújtanak segítséget. Emellett olvashatunk a hangzásról is: megtudhatjuk például, miképpen utalhat nevetésünk a lelkiállapotunkra.
Wacha Imre évtizedes tapasztalatait összegzi ebben a kötetben, amely méltán tart számot a legszélesebb olvasóközönségre.

Adatok
szerző
Wacha Imre
cím
Nem csak szóból ért az ember
alcím
A nonverbális kommunikáció eszköztára
kiadó
Tinta Könyvkiadó
kiadási év
2017
állapot
ÚJ
oldalszám
120
kötés
puha kötés
ISBN
9789639902893
Cikkszám
963356
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!