Yogiraj Boris Sacharow - Jóga az ősforrásból

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Yogiraj Boris Sacharow - Jóga az ősforrásból
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9786155342080
1 250 Ft
A vásárlás után járó pontok: 13 Ft
Részletek

Yogiraj ​Boris Sacharow: „A harmadik szem megnyitása” című könyve nemzetközi sikere után újabb könyvvel jelent meg, ez a „Jóga az ősforrásból” címet viseli, és az ősi jóga modern kori alkalmazását tárja az olvasók elé.

A jóga minden korosztály számára elérhető és alkalmazható tanítás, úgy spirituális, mint testi szinten. A szerző ebben a könyvében arra törekszik, hogy a nyugati gondolkodástól távol álló jóga tudományát helyes fényben mutassa be, és a heves érdeklődést a tan és a gyakorlat autentikus ismereteivel táplálja ennek a tudásnak az ősforrásából, azaz eredeti indiai és tibeti írásokból.

Mindezekkel gondolkodásunk és életgyakorlatunk területeit tágítja, gazdag tanítást nyújtva az olvasók számára, hogy mindezt könnyen megérthessék és alkalmazhassák a saját életükben.

Részletesen tárgyalja és bemutatja a különböző ászanákat (testtartásokat), a légzőgyakorlatokat, valamint a meditációs technikákat, amit a modern ember sikeresen alkalmazhat a testi és szellemi harmónia elérésében.

A könyvben olvasottak hatásáról egy 73 éves férfi az alábbiakat írta a szerzőnek:

„Miután jó 20 hónapja a „Jóga az ősforrásból” című könyvéből gyakorlok, szívből jövő köszönetemet kell, hogy kifejezzem Önnek, mivel az óta egyre jobban érzem magam. Nincs szükségem semmilyen kúrára vagy gyógyszerre, és azt hiszem, hogy ezt a haladást a rendszeres jógagyakorlatoknak és az önművelésnek köszönhetem.”

*
A „Jóga az Ősforrásból” című ezen kiadványt azoknak az olvasóinknak ajánljuk, akik az ősi jóga modern kori alkalmazását szeretnék ebből a kötetből megismerni, amely „nem helyhez kötött, ideológiailag korlátozott gondolati irányzat, hanem egy általános érvényű tudomány, mint a kémia és a matematika…”

Adatok
szerző
Yogiraj Boris Sacharow
cím
Jóga az ősforrásból
kiadó
Hermit Kiadó
oldalszám
172
kötés
puha kötés
megjegyzés
lapélek foltosak, borító sarkán pici gyűrődés
kiegészítő információk
Néhány fekete-fehér illusztrációval.
Cikkszám
940482
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!