Zágoni Balázs - Barni Berlinben - Meseregény

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Zágoni Balázs -  Barni Berlinben - Meseregény
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
978-973-7605-96-2
800 Ft
A vásárlás után járó pontok: 8 Ft
Részletek

Jártatok már idegen nagyvárosban? Ahol nem ismertetek senkit és semmit, és még a hivatalos nyelvet sem beszéltétek? Egyszerre ijesztő és izgalmas dolog! Ijesztő, mert az ember nagyon kicsinek érzi magát. De izgalmas is, mert olyan lesz, mint a felfedező, aki egy új világot készül meghódítani.
Ismeritek Barnit? Ő egy igazi kolozsvári kisfiú. Amióta megjelent a Barni könyve, eltelt három év, és Barni iskolás lett. Megtanult írni, olvasni. A térképet, amiket eddig is nagyon szeretett, már nem csak nézegetni, hanem értelmezni is tudja. Barni most életének legizgalmasabb utazására készül. Képzeljétek, elmehet Apával Berlinbe! Tudjátok, hol van Berlin? Keressétek meg gyorsan egy térképen!
"Apa azt is mondta, hogy Berlinben van egy metróállomás, Alexanderplatz-nak hívják. Ott rendes vonatok, metrók és nagy sebességű vonatok járnak egymás mellett a síneken. Sőt ez az állomás nem a föld alatt van, nem is a felszínen, hanem a levegőben. Vagyis oszlopokon áll. Barni ezt nem hitte el egészen, pedig ezt is Apa mesélte. De lehet, hogy Apa nem látott valamit jól, vagy nem emlékszik pontosan. Éppen ezért nagyon-nagyon el akart menni Berlinbe és a saját szemével meggyőződni arról, hogy most már az Alexanderplatz a föld alatt van, a földön, vagy tényleg a levegőben."
Zágoni Balázs (1975) a Barni könyve és a Kincses Képeskönyvek megjelenésével rövid időn belül népszerűvé lett, a Szivárvány olvasói már régóta ismerhetik igényes, kalandos meséit.

Adatok
szerző
Zágoni Balázs
cím
Barni Berlinben
alcím
Meseregény
kiadó
CE Koinónia Kiadó
kiadási év
2008
oldalszám
122
kötés
kemény kötés
Cikkszám
860441
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!