Zana Muhsen - Csak még egyszer lássam az anyámat - Rabszolgaságom története

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Zana Muhsen - Csak még egyszer lássam az anyámat - Rabszolgaságom története
980 Ft
A vásárlás után járó pontok: 20 Ft
Részletek

A tizenhat éves birminghami Zana Muhsen és húga, Nadia úgy néztek hathetes észak-jemeni nyaralásuk elé, mintha életük nagy kalandja várna rájuk.
Ám a vakáció valóságos lidércnyomássá változott. Megérkezésük után hamarosan rájöttek, hogy apjuk jó pénzért eladta őket jemeni barátainak - azok pedig a lányokat erőszakkal férjhez adták fiaikhoz. Zana és Nadia rabságba került, szabadulásukban még csak nem is reménykedhettek. Meg kellett szokniuk a számukra idegen, a civilizáció minden vívmányát nélkülöző, embertelen munkát követelő életet. Elszenvedték a nemi erőszakot, a gyakori verést, és gyermekeiket a földes padlón kellett világra hozniuk, öregassszonyok segítségére hagyatkozva. Nyolc nyomorúságos és megalázó év után Zana megmenekül: azóta minden követ megmozgat, hogy a még ma is rabságban sínylődő húgát kiszabadítsa.
Amikor Zana elhatározta, hogy megírja történetét, Andrew Crofts segítségével öntötte szavakba megdöbbentő és szívszorító élményeit. Együtt újra átélték a nyolc évig tartó rémálmot, hogy hiteles képet adhassanak Zana és Nadia szomorú életéről.

Adatok
szerző
Zana Muhsen
cím
Csak még egyszer lássam az anyámat
alcím
Rabszolgaságom története
kiadó
Magyar Könyvklub-GeoMédia
kiadási év
1996
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
oldalszám
192
kötés
kemény kötés védőborítóval
ISBN
9635481829
megjegyzés
sárgult lapszélek, kopottas védőborító
Cikkszám
135329
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!