Zana Muhsen - Csak még egyszer lássam az anyámat - Rabszolgaságom története

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Zana Muhsen - Csak még egyszer lássam az anyámat - Rabszolgaságom története
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9635481829
980 Ft
A vásárlás után járó pontok: 10 Ft
Részletek

A tizenhat éves birminghami Zana Muhsen és húga, Nadia úgy néztek hathetes észak-jemeni nyaralásuk elé, mintha életük nagy kalandja várna rájuk.
Ám a vakáció valóságos lidércnyomássá változott. Megérkezésük után hamarosan rájöttek, hogy apjuk jó pénzért eladta őket jemeni barátainak - azok pedig a lányokat erőszakkal férjhez adták fiaikhoz. Zana és Nadia rabságba került, szabadulásukban még csak nem is reménykedhettek. Meg kellett szokniuk a számukra idegen, a civilizáció minden vívmányát nélkülöző, embertelen munkát követelő életet. Elszenvedték a nemi erőszakot, a gyakori verést, és gyermekeiket a földes padlón kellett világra hozniuk, öregassszonyok segítségére hagyatkozva. Nyolc nyomorúságos és megalázó év után Zana megmenekül: azóta minden követ megmozgat, hogy a még ma is rabságban sínylődő húgát kiszabadítsa.
Amikor Zana elhatározta, hogy megírja történetét, Andrew Crofts segítségével öntötte szavakba megdöbbentő és szívszorító élményeit. Együtt újra átélték a nyolc évig tartó rémálmot, hogy hiteles képet adhassanak Zana és Nadia szomorú életéről.

Adatok
szerző
Zana Muhsen
cím
Csak még egyszer lássam az anyámat
alcím
Rabszolgaságom története
kiadó
Magyar Könyvklub-GeoMédia
kiadási év
1996
oldalszám
192
kötés
kemény kötés védőborítóval
megjegyzés
sárgult lapszélek, kopottas védőborító
Cikkszám
135329
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!