Geronimo Stilton - A kalózmacskák hajója

Nincs raktáron
Geronimo Stilton - A kalózmacskák hajója
850 Ft
A vásárlás után járó pontok: 17 Ft
Részletek

Voltatok már valaha az Egér-szigeten? Ez egy igen furcsa sziget az Egérbenemjárta-óceán kellős közepén. Alakja egy jókora sajtszeletre emlékeztet. A fővárosa Rágcsália. Ezen a vidéken a természet különleges védelmet élvez, és a rágcsálók boldogan élnek..
Itt lakom én, Geronimo Stilton! Kalandjaim Rágcsáliában játszódnak. Igaz történetek ezek, velem estek meg, vagy ne legyen a nevem Geronimo Stilton!
Vicces, furcsa és egy kicsit találn hihetetlen kalandok, de ígérem, hogy egytől egyig mulatságosak...
Nem hisztek nekem?
Hát rajta! Olvassatok el egyet!
Geronimo Stilton Rágcsáliában született (Egér-szigeten). Diplomamunkáját a rágcsálóirodalom toponímiájából és összehasonlító ősegéri filozófiáiból írta.
Húsz éve a Rágcsáló Híres főszerkesztője, ez Rágcsália legolvasottabb napilapja.
Az eltűnt kincs rejtélye című írásáért Ráglitzer-díjat kapott, s 2001-ben elnyerte Az év egere kitüntetéssel járó Andersen-díjat is. 2002-ben egyik kötetét az év legjobb elektronikus gyermekkönyvének választották, s az eBook Award 2002 díjjal jutalmazták.
Geronimo Stilton szabadidejében XVIII. századi antik sajthéjdarabkákat gyűjt, golfozik, és természetesen történeteket mesél kedvenc unokaöccsének, Benjaminnak...
Hogy kicsoda Geronimo Stilton? Hát én vagyok! Be kell vallanom, hogy elég szórakozott pacák, akarom mondani, pocok vagyok, mindig egy kicsit a fellegekben járok... Egy kiadó vezetőjeként és főszerkesztőjeként dolgozom, de az igazi szenvedélyem az írás. Itt, Rágcsáliában, Egér-sziget fővárosában a könyveim mind bestsellerek! Nem olvastátok még őket? Pedig igazán mulatságos történetek: könnyebbek, mint a friss mozzarella, kívánatosabbak, mint az edami, és ízesebbek, mint az érett parmezán... Igazán bajuszemelő történetek, szavamra mondom!

Adatok
szerző
Geronimo Stilton
cím
A kalózmacskák hajója
kiadó
Alexandra Kiadó
kiadási év
2006
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
oldalszám
118
kötés
puha kötés
ISBN
9633700388
Cikkszám
106385
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!