A kéz beszél - A gyakorlati chiromantia kézikönyve

Nincs raktáron
A kéz beszél - A gyakorlati chiromantia kézikönyve
1 Ft
A vásárlás után járó pontok: 0 Ft
Majthényi György
A kéz beszél - A gyakorlati chiromantia kézikönyve
antik (Stádium Sajtóvállalat Rt. ), é.n.
244 o., kemény kötés, jó állapotú
előjegyezhető
Részletek
A kéz beszél címmel rendkívül érdekes könyvet írt Majthényi György a magyar közönség számára. A kéz beszél, nagyon sok mindent elmond annak, aki meg tudja érteni beszédét. Mindennek semmi köze sincse a tenyérjóslás hókuszpókuszaihoz és babonáihoz.
Majthényi György tudományos alapossággal vezeti olvasóit a kéz alakjának, jeleinek, vonalainak labirintusán át. Megmutatja, mi az egyes vonalak jelentése és értelme, hogyan változik az emberi kéz az élet haladásának és eseményeinek, az ember jellemének megfelelően, hogyan viseli magán elmult idők sorsfordulatainak emlékét és mit lehet nem megjósolni, de következtetni, vagy előre tudni a kézvonásokba beleírott történetről. És mindezt a hivatott író könnyedségével, biztonságával érthetően és élvezetesen adja elő Majthényi György, amit pedig mond, azt mindenki nyomon követheti, ellenőrizheti a saját kezén a maga életén és jellemén át. Hűséges és megbízható képet ad az olvasónak arról: mit mond a kéz, mit tudhatunk meg valóban annak vonalaiból, jeleiből.
Ilyen alapvető és pompásan összefoglalt chiromantiai mű még nem jelent meg a magyar könyvpiacon s ezért a legszélesebb körben a legnagyobb érdeklődésre számíthat.
Adatok
szerző
Majthényi György
cím
A kéz beszél - A gyakorlati chiromantia kézikönyve
kiadó
Stádium Sajtóvállalat Rt
kiadási év
évszám nélkül
oldalszám
244
kötés
kemény kötés
Cikkszám
113100
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!