Atlantisz és Lemúria legendája

Nincs raktáron
Atlantisz és Lemúria legendája
William Scott-Elliott
Atlantisz és Lemúria legendája
Édesvíz Kiadó, 2004
216 o., puha kötés
jelenleg nem kapható, de előjegyezhető
Részletek
Újra életre kelnek Atlantisz és Lemúria lakói. Megelevenednek reményeik és félelmeik, az általuk elért eredmények, és az általuk elkövetett bűnök is. Roppant részletgazdag módon tárul elénk az elveszett kontinensek földrajzi fekvése, növény- és állatvilága, az ott élő emberek és őslakosok szokásai, tudományos, oktatási és vallási téren elért eredményei, valamint a fejlett mesterekkel kialakított kapcsolataik.
Atlantisz azért is valóság, mert annyian hiszünk benne immár két és fél évezrede. Megfogalmazza vágyunkat az elsüllyedt múlt, a tisztaság, az igazságos társadalom után.
A szerző információi Platón írásaiból, A titkos tanítás című műben közzétett ezoterikus hagyományokból, valamint a modern idők egyik legfigyelemreméltóbb tisztánlátójának, C. W. Leadbeater kutatásaiból származnak. A távolbalátó leírásai alapján térképek is készültek, amelyek közül hat megtalálható a kötetben.
Az író élő meseként, irodalmi valóságként kezeli a történetet, nem poros múzeumi emlékként. Könyve az Atlantisz-elméletek kimeríthetetlen dokumentuma.
Adatok
szerző
William Scott-Elliott
cím
Atlantisz és Lemúria legendája
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2004
oldalszám
216
kötés
puha kötés
Cikkszám
119413
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!