Dan Millman - Szókratész utazásai

-10%
Raktáron
Raktárkészlet:
3 db
Dan Millman - Szókratész utazásai
2 900 Ft
2 610 Ft
Kezdete: 2020.09.03   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 52 Ft
Részletek
Hogyan válik egy fiúból férfi és a férfiból harcos? Mi vagy ki formálja a sorsunkat, és mi ad értelmet az életünknek? Mi a jó és mi a rossz? Hol nyílik a menny és a pokol kapuja? Mi az, ami egy legyőzhetetlen harcost még erősebbé tehet...?

„Békélj meg magaddal, és nem lesz senki, aki legyőzhet.
És senki, akit te kívánnál legyőzni.”

Szergej három éves volt, amikor a katonák elvitték. Tizenöt évesen a vadonba szökött, és semmibe sem kapaszkodhatott, csak egy nagyapa emlékébe, aki Szókratésznak hívta őt, és azt ígérte, hogy a fiú kincset talál majd elrejtve Szentpétervár közelében. Így kezdődik a Szókratész utazásai – Szergej Ivanov viszontagságokkal teli, kalandos életének története, amely olvasók millióinak életét változtatta meg szerte a világon. Bátorságnak és hitnek, szerelemnek és fájdalomnak a regénye ez, amely feltárja előttünk a harc művészetének legmagasabb formáját, a béke ösvényét.

A békés harcos útjában megismerhettünk egy rejtélyes bölcset, Szókratészt, Dan Millman pedig most elmeséli nekünk, hogyan vált Szókratész mesterré. A Szókratész utazásai azonban sokkal több puszta előzménytörténetnél: önmagában is olvasható, lebilincselően izgalmas regény, amely arról a kutatásról szól, amit mindnyájan folytatunk, hogy életünk értelmet nyerjen egy kihívásokkal teli világban.
Adatok
szerző
Dan Millman
cím
Szókratész utazásai
alcím
A békés harcos útjának előzményregénye
kiadó
Casparus Kiadó
kiadási év
2012
állapot
ÚJ
oldalszám
386
kötés
puha kötés
ISBN
9789638940575
Cikkszám
126700
Kiegészítő termékek
-15%
Raktáron
: 2 db
3 990 Ft
3 391 Ft
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!