Thomas Schafer - Gyermekek gyógyítása családállítással

Nincs raktáron
Thomas Schafer - Gyermekek gyógyítása családállítással
állapot
ÚJ
ISBN
9789635289004
RRP: 2 990 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 2 691 Ft
A vásárlás után járó pontok: 27 Ft

 

 

Részletek

Allergia, rémálmok, éjszakai ágybavizelés, dadogás, iskolai nehézségek, hiperaktivitás, agresszió és szorongás - olyan fogalmak, amelyek a "problémás" gyermekek szülei számára már jól ismertek, és megoldásuknál a szeretet és az odafigyelés sokszor már nem elegendő.

A betegségek és a lelki fájdalmak hozzátartoznak az ember életéhez, de egy gyermek szenvedése különösen megindító. Ilyen esetben ösztönösen feltesszük a kérdést: miért? Hogyan fordulhat elő, hogy egy kisgyermek ilyen komoly betegségben szenvedjen? A lehetséges válaszok egyikét a szisztematikus családállítás adhatja meg - ez a módszer rávilágít, hogy a gyermekek szenvedésükkel is a családhoz tartozásukat fejezik ki. Mindenkit szoros szálak fűznek őseihez, s egy gyermek egészségi vagy viselkedésbeli problémája a családja iránti szeretetének megnyilvánulása is lehet, illetve múltbéli, rejtett családi események mutatkozhatnak meg benne. Betegségével vagy úgynevezett "zavarával" a család tabutémáját hozza felszínre.

Thomas Schäfer, az ismert pszichoterapeuta és rengeteg bestseller szerzője szemléletesen, számos példa segítségével mutatja be, hogyan érhetünk el megdöbbentő sikereket gyermekeink gyógyulásában a Bert Hellinger nevéhez fűződő családállítás módszerével. Segítségével a gyermek iránt érzett vak szeretet olyan mély érzelemmé változhat, amely valamennyi családtagot felszabadít.
Adatok
szerző
Thomas Schafer
cím
Gyermekek gyógyítása családállítással
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2009
oldalszám
208
kötés
kemény kötés
Cikkszám
141215
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!