Szendi Gábor - Mezei Elmira - Paleolit szakácskönyv

Nincs raktáron
Szendi Gábor - Mezei Elmira - Paleolit szakácskönyv
ISBN
9789639971417
Részletek
"Szakácskönyvünkkel rendhagyó receptkönyvet vesz kezébe a kedves olvasó. E könyv úttörő, mert paleolit szakácskönyv eddig még sosem jelent meg Magyarországon, de a világon sincs sok belőle. Az is szokatlan egy szakácskönyvtől, hogy táplálkozástudományi kérdéseket tárgyaló szócikkeket tartalmaz.

A paleolit táplálkozás Magyarországon, széles körben, csak a *Paleolit táplálkozás *c. könyv megjelenése óta vált ismertté. Egyre többen és többen választják ezt a régi-új életmódot, mert önmagukon vagy környezetükön tapasztalják, látják a paleo pozitív hatásait. Így nem csoda, hogy növekvő érdeklődés és igény támadt az új étrend követését megkönnyítő szakácskönyv megjelentetésére. Sokan ugyanis nem tudják, hogyan is táplálkozhatnának változatos és ízletes módon a paleo elvei szerint - ebben szeretnénk "okos"
könyvünkkel segítséget nyújtani. A paleolit táplálkozásnak tulajdonképpen egyetlen titka van: vissza kell térnünk ahhoz a táplálkozáshoz, amelyhez évmilliókon át alkalmazkodtunk. Hogy mit is jelent ez bővebben? Erre kíván választ adni ez a szakácskönyv, amelynek táplálkozástudományi témái egyaránt szólnak a paleóval még csak most ismerkedő olvasóknak és azoknak is, akik
már megismerkedtek a két előző - *Paleolit táplálkozás,* *Boldogtalanság és evolúció *című - alapkönyvvel. Az étrend kapcsán felvetődő leggyakoribb kérdésekre is kitérünk, ám mivel a szócikkek elsősorban az előző két könyvv megjelenése óta felmerülő kérdésekre adnak választ, a paleo elmélete és a nyugati étrend kritikája iránt mélyebb érdeklődést érző olvasóknak érdemes azokat is tanulmányoznia."

Szendi Gábor és Mezei Elmíra
Adatok
szerző
Szendi Gábor - Mezei Elmira
cím
Paleolit szakácskönyv
kiadó
Jaffa Kiadó
kiadási év
2010
oldalszám
312
kötés
puha kötés
Cikkszám
143079
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!