Váradi Tibor - Szellemtudomány 2. - A tudati lélek korának titkai

-10%
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Váradi Tibor - Szellemtudomány 2. - A tudati lélek korának titkai
állapot
ÚJ
ISBN
9789638696151
2 500 Ft
2 250 Ft
Kezdete: 2021.04.24   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 23 Ft
Részletek

A Föld egy „iskola", ahol a fő „tantárgyak" a bölcsesség, a szabadság és a szeretet. Mindannyian azért születünk a Földre, hogy ezekben fejlődjünk. Égi és földi tanítóink, mestereink segítenek abban, hogy minél jobban elsajátítsuk a főtantárgyakat. Fontos megértenünk, hogy a szellemi fejlődés nem automatikusan történik, azért nap mint nap tudatos erőfeszítéseket kell tennünk! Saját törekvésünkhöz azonban mindig hozzáadódnak a kegyelmi erők, csak így képes az ember egyre feljebb emelkedni. A szellemi képlet tehát a következő: törekvés + kegyelem = fejlődés.
A szellemtudomány abban kíván segítségünkre lenni, hogy ha már felébredt bennünk a helyes törekvés, akkor a magasabb isteni szándékokkal összhangban cselekedjünk. A szellemtudomány a korszellemnek megfelelő tanítások és gyakorlatok átadásával támogatja fejlődésünket és felemelkedésünket. Így tud megvalósulni a végső cél, amely az emberben lévő egyéni szellem visszavezetése az isteni Világszellembe, az érzékfeletti világ lényeinek és tényeinek valódi megismerése által.
A könyvben kifejtésre kerülő legfőbb témák:
Beavatás Lemúriától napjainkig
A szívcsakra felélesztése
Élet a halál után
Az elementális világ lényei
Michael-impulzus korunkban
A szellemtudományról szóló könyvsorozat második kötete feltételezi, hogy az olvasó már alaposan és figyelmesen áttanulmányozta az első kötetet! Az előző könyvben leírtak ismerete nélkül a jelen könyv több ponton érthetetlen vagy félreérthető.

Adatok
szerző
Váradi Tibor
cím
Szellemtudomány 2.
alcím
A tudati lélek korának titkai
kiadó
Napfényes Élet Alapítvány
kiadási év
2008
oldalszám
268
kötés
kemény kötés
Cikkszám
147752
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!