William Gibson - A holnap tegnapja

Nincs raktáron
William Gibson - A holnap tegnapja
állapot
antikvár könyv, jó állapotú
ISBN
9638693622
1 740 Ft
A vásárlás után járó pontok: 17 Ft
Részletek

Bár Colin Laney egy papírdobozban él, hatalmában áll megváltoztatni a világot. Hála, egy fiatal korában szedett kísérleti gyógyszernek, képes meglátni a bolygót átfogó komputeres hálózat gigászi adatfolyamainak csomópontjait. Ezek a csomópontok a történelem olyan ritka, de jelentős eseményei, melyek örökre megváltoztatják a társadalmat, noha megtörténésükkor erre senki nem számít.
Colin nem biztos benne, mi fog történni, amikor a világ elér a következő csomóponthoz, de tudja, valami nagy durranás lesz. És azt is tudja, hogy a San Franciscó-i Bay Bridge-en fog bekövetkezni, amely egyfajta Soho-szerű nyomornegyedként funkciónál, mióta egy földrengés a közlekedés számára járhatatlanná tette.
Segítőtársaiból Colin csapatot szervez, és akcióba lendül, mert birtokában van a kulcsnak, mely megakadályozhatja, hogy egy milliárdos a csomópontot követően átvegye az uralmat az egész világ fölött.

A Híd-triológia (Virtuálfény, Idoru) befejező kötete az előzmények ismerete nélkül is izgalmas élmény, a közeljövő fékevesztett informatikai fejlődésének dermesztő víziója.

Adatok
szerző
William Gibson
cím
A holnap tegnapja
kiadó
Metropolis Media
kiadási év
2006
oldalszám
279
kötés
puha kötés
sorozatcím
Galaktika Fantasztikus Könyvek
Cikkszám
147766
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!