A mi süteményeskönyvünk

Nincs raktáron
A mi süteményeskönyvünk
állapot
ÚJ
RRP: 2 250 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 1 688 Ft
A vásárlás után járó pontok: 17 Ft
Váncza József
A mi süteményeskönyvünk
Arany Forrás Kiadó, 2008
287 o., puha kötés
2250.-
Részletek
Egy jól csengő név és egy közkedvelt márka: Váncza.
Több, mint nyolcvan éve már, hogy Váncza József gyógy­­szerész kidolgozta egy sütőpor receptjét, amely aztán rövid idő alatt közkedvelt márka lett. Váncza József vállalata idővel tovább gazdagította a ter­mék­­­palettát a vanillincukorral, de gyártottak krém-, parfé- és pudingporokat is. Akárcsak a termékek, az általa írt és rajzolt „A mi süte­mé­nyes­könyvünk” is fogalommá vált. Milliók hasz­nál­ták és milliószor bevált a jó sütemények készí­tésénél.
Méltatlanul, kényszer okozta több mint negyven esztendeig feledni kellett ezeket a kiváló magyar termékeket. A könyv sem kerülhetett a könyvesboltok polcaira. A receptgyûj­te­mény és a termékek is csak alig több mint tíz éve ébredhettek fel álmukból. Az idõ vasfoga és az álságos szándékok mit sem fogtak rajtuk. A nosztalgikus, régi védjegy időtálló, ezt bizo­nyít­ja a fiatal nemzedék töretlen érdeklõ­dése is.
Megõrizve „A mi süteményeskönyvünk” pa­ti­nás és a régi kor hangulatát idézõ küllemét, a sokadik reprint kiadás után, új, átdolgozott formában jelentetjük meg.
Bizonyára feltûnik a kedves Olvasónak, hogy a recepteket a kornak megfelelõen javítottuk. A zsiradékokat, az egész­sé­gesebb RAMA margarinra cseréltük, természetesen ennek meg­felelően az adott süteménynél a szükséges mennyi­ségre javítottuk. Az eredeti, kipróbált süteményreceptek-nek megõriz­tük a Váncza szellemiségét és nyel­vezetét.
A sü­te­mény­re­cep­tek le­írá­sa­i­ba, a sok­szo­ros ellenőrzés után is ma­rad­hat­tak hi­bák, ezért meg­kö­szön­jük ész­re­vé­te­le­i­ket. Vár­juk sa­ját, ki­pró­bált sü­te­mény­re­cept­je­i­ket.
Jó sütést, finom süteményeket kívánok!
Adatok
szerző
Váncza József
cím
A mi süteményeskönyvünk
kiadó
Arany Forrás Kiadó
kiadási év
2008
oldalszám
287
kötés
puha kötés
Cikkszám
151831
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!