Richard Webster - Csodák - Tedd rendkívülivé életedet!

Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Richard Webster - Csodák - Tedd rendkívülivé életedet!
állapot
ÚJ
RRP: 2 790 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

online ár 2 511 Ft
A vásárlás után járó pontok: 25 Ft
Richard Webster
Csodák - Tedd rendkívülivé életedet!
Édesvíz Kiadó, 2007
208 o., kemény kötés
Részletek
A csodák ideje nem járt le. Te is lehetsz csodatevő!

Csodát tenni – egészen a mai időkig - csak természetfölötti erővel volt lehetséges, gondoljunk csak a Bibliára. A csoda valami rendhagyó, a megszokott körülmények között váratlanul felbukkanó, megmagyarázhatatlan jelenség. Webster szerint azonban a csodák mindenki számára lehetségesek. Amint megérted a természetüket, és elkezdesz hinni bennük, te magad is megteremtheted őket. Képes leszel kapcsolatba lépni a világszellemmel, bármikor feltöltődhetsz energiával, életerővel, és nemcsak magadat, de másokat is képes leszel egyensúlyba hozni és meggyógyítani.

Mindnyájunknak szükségünk van csodára, legyen az akár olyan jelentéktelen, mint egy szabad parkolóhely a zsúfolt belvárosban. A modern csodák közé tartozik, ha megtaláljuk a nekünk való szakmát vagy a nekünk rendelt társat, s az is, ha egy egzotikus vakáción vehetünk részt. A csodák teszik színessé életünket, ezektől érezzük igazán, hogy élünk.

A szerző szerint kétféle csoda létezik. Az egyiket isteni közbeavatkozásnak lehet tekinteni, a másikat pedig mi magunk hozzuk létre. Az utóbbihoz megadja azokat az eszközöket és technikákat, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy csodatévővé válj. Mutass be egy ősi rítust szíved vágyának beteljesítéséért, s használd az automatikus írást magasabb éned útmutatásának megértéséért. Vesd be a fehérmágia teljes eszköztárát, teremtő képzeletedet és energiáidat! Próbáld ki a Webster által ajánlott egyszerű lépéseket, és segítségükkel az egész életedet rendkívülivé teheted!
Adatok
szerző
Richard Webster
cím
Csodák - Tedd rendkívülivé életedet!
kiadó
Édesvíz Kiadó
kiadási év
2007
oldalszám
208
kötés
kemény kötés
Cikkszám
153946
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!