Szőcsné Antal Irén - Anya - nyelv - búvár - Nyelvi játékok

-10%
Raktáron
Raktárkészlet:
1 darab
Szőcsné Antal Irén - Anya - nyelv - búvár - Nyelvi játékok
1 990 Ft
1 791 Ft
Kezdete: 2019.08.18   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 36 Ft
Részletek

A gyermekkor lételeme a játék és az alkotás. Aki átélte ennek az örömét, az később is szívesen ül le játszani gyermekeivel, barátaival. Legyen az társas-, építő-, logikai játék, rejtvény vagy egyéb feladvány. Ez a könyv is játszani hív. Anyanyelvi fejtörőkkel csalogatja a kedves olvasót egy kis kikapcsolódásra. Lehet egyénileg törni a fejünket egy-egy megoldáson, de családban, társaságban, csapatban jobban átélhetjük a játék izgalmát, a siker felemelő érzését.

A paletta sokszínű. A 17 csoportba gyűjtött feladatok között az egyszerű szókincsfejlesztő gyakorlatoktól a különböző játékok sora vonul fel. Lehet játszani az igékkel, melléknevekkel, számnevekkel, keresztnevekkel, növényekkel, állatokkal, mesterségekkel. De szerepel itt eszperente feladvány és földrajzi fejtörő is. Kedvére válogathat minden fiatal, szülő, pedagógus, játékos kedvű olvasó a könnyebb és egyre nehezedő talányok között. Az egyszerű feladatokkal könnyen sikerélményhez juthatnak, de ha a bonyolultabb feladványokkal nehezebben boldogulnak, akkor sincs ok az elkeseredésre. A kötet végén minden játéknak megtalálják a megoldását.

A szerző közel negyvenéves tapasztalattal rendelkező magyartanárként „alkotta meg” és gyűjtötte kötetbe ezeket a játékokat, hogy sokaknak szerezzen vele örömet, tartalmas időtöltést. Búvárkodjanak bátran az anyanyelv tengerében és fedezzék fel rejtett kincseit!


Az ékesszólás kiskönyvtára sorozat 39. tagja.

Adatok
szerző
Szőcsné Antal Irén
cím
Anya-nyelv búvár nyelvi játékok
kiadó
Tinta Könyvkiadó
kiadási év
2017
állapot
ÚJ
oldalszám
145
kötés
puha kötés
ISBN
9789634090397
sorozatcím
Az ékesszólás kiskönyvtára
Cikkszám
15435
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!