Böjte Csaba - Párbeszéd a végtelennel

-20%
Raktáron
Raktárkészlet:
1 db
Böjte Csaba - Párbeszéd a végtelennel
2 990 Ft
2 392 Ft
Kezdete: 2018.06.20   A készlet erejéig!
A vásárlás után járó pontok: 48 Ft
Részletek
A Végtelen-sorozat utolsó kötetéhez érve itt az ideje, hogy kicsit visszamenjünk a kezdetekhez, no nem Ádámig, Éváig, hanem a könyv ötletének megszületéséig. Manapság szokás werkfilmet készíteni extraként, így egy „Hogyan készült?” írásban szeretném beavatni az Olvasókat a kulisszatitkokba.

Könyvsorozatunkkal hitünk legfontosabb igazságain szerettük volna végigvezetni az Olvasót, nem megkerülve a közvéleményt megosztó témákat sem. Ha kérdés van, szükséges, hogy válasz is legyen, érthető és életre váltható, a valós istenarcot a maga szépségében, jóságában megmutató, hogy azt megtekintve eldönthesse bárki, tudja-e őt szeretni és a szeretetét viszonozni.

Az ismeret és a fejlődés kulcsa a kérdőjel, még a felkiáltójelnek, a parancsnak, a felszólításnak, de a kérésnek is csak akkor van értelme, ha hozzátehetjük: „miért?”, „hogyan?”. Amit vagy akit nem ismerünk, igazán nem is tudjuk megszeretni. Isten útjait és az egyház tanítását érteni kell ahhoz, hogy el tudjuk fogadni, bár igaz az is, hogy vannak hittitkok, amelyekből csak annyit tudunk felfogni, mint egy hangya az emberből, akinek a tenyerén megpihent.
Adatok
szerző
Böjte Csaba, Karikó Éva
cím
Párbeszéd a végtelennel
alcím
Csaba testvér gondolatai az Istennel való mély és bensőséges kapcsolatról
kiadó
Helikon Kiadó
kiadási év
2013
állapot
ÚJ
oldalszám
260
kötés
kemény kötés
ISBN
9789632273600
Cikkszám
156308
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!