Emil Coué - Gyógyíts lelked erejével

Nincs raktáron
Emil Coué - Gyógyíts lelked erejével
Emil Coué
Gyógyíts lelked erejével
antik (Emil Coué Magyarország), 2000
159 o., puha kötés
jelenleg nem kapható, de előjegyezhető
Részletek
Tisztelt Olvasóm!
Köszönöm, hogy ezen a mai különleges napon kiválasztottál engem! Amikor tekinteteddel bölcsen simítod végig lapjaimat, akár életed legnagyobb felfedezése is lehetek. Amit olvasol, biztos alap a számodra, hogy megalkosd léted reneszánszát.
Tartalmam páratlan gyűjteménye a világhírű Coué-módszer – a valódi pozitív gondolkodás – feltételeinek. Íróim nevéhez fűződik a gyógyulás, a boldogság, a jólét, egyszóval minden siker megteremtésének alapvető pszichológiai technikája.
Coué és Baudouin módszere csoda, vagy az emberi képességek aktivizálásának varázslatos módja? Mondanivalóm a tanulmányaikból összeállított, a lelkierő edzésének, a gyógyító energiák felszabadításának útmutatója. Olyan tudást nyújtok át, ami a gyógyítás, a lelki nyugalom hatalmát jelenti. 'A lélek erejének okos, tudatos, felelősségteljes és rendkívül magas szintű irányítása alapos szellemi felkészülést és következetességet követel. Az állhatatos tanuló előtt megnyílnak a siker kapui.' Ajánlom magamat mindazoknak, akik mély elkötelezettséggel és nagy érdeklődéssel fordulnak a gyógyításra, önnevelésre és önfejlesztésre alkalmas módszerek irányába. S ha úgy érzed, hasonló értékes gondolatokat nyújtok át, mint amiket az új nemzedék sikerről, boldogságról, teljesítményről szóló bestsellereinek szerzőitől olvastál, akkor igazad van!
Most, hogy a kezedben tartasz, tudd meg, olvasásomkor nem csupán a boldogság évezredes titkait fedezheted fel, hanem a megannyi sikerről írók egyik forrásanyagából olvashatsz Te is.
Tégy hát a helyemre, könyvtárad értékes darabjai közé! Kívánom Neked, örökre legyen a Tiéd az a végtelenül egyszerű, semmivel sem pótolható, hatékony ismeretekből és gyakorlatokból álló csokor, melyet lapjaim tartalmaznak.
Légy egészséges, sikeres és boldog!
Adatok
Cikkszám
158397
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!