Lelki gyógyítás homeopátiával

Nincs raktáron
Lelki gyógyítás homeopátiával

Peter Chappell

Lelki gyógyítás homeopátiával

Önsegítő kézikönyv

antik (Új Paradigma Kiadó), 2003

315 o., kemény kötés

jelenleg nem kapható, de előjegyezhető

Részletek
Ez a könyv az első az érzelmi megrázkódtatások homeopátiás gyógyításáról.
Ki hinné, milyen meghatározóak lehetnek az életünk során átélt kisebb-nagyobb lelki traumák egész életünkre, testi-lelki egészségünkre, érzelem- és gondolatvilágunkra.
Ki hinné, mennyire korlátoznak bennünket számtalan ismeretlen úton-módon abban, hogy kibontsuk a bennünk rejlő lehetőségeket, hogy azzá váljunk, akik valójában vagyunk: örömteli, kiegyensúlyozott, szabad, tudatos lényekké.
Ki hinné, hogy életünk ezen kihívásait saját hasznunkra fordíthatjuk, ha feldolgozzuk őket, tudatosabbá válunk általuk, és a homeopátia segítségével meggyógyítjuk akár az évekkel, évtizedekkel korábban elszenvedett érzelmi megrázkódtatásainkat is.
Ez a könyv megmutatja, hogyan segíthetünk magunkon, ám haszonnal fogja forgatni minden olyan szakember is, aki a testi-lelki gyógyítást választotta élethivatásául.

Peter Chappell neves angol homeopata, a London College of Classical Homeopathy Külföldi Képzésének igazgatója, aki nagy szerepet játszott hazájában és Kelet-Európában e hatékony, ám szelíd gyógymód újjáélesztésében.
Adatok
Cikkszám
187506
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!